3 POENG BORTE MOT STRØMMEN

Håvard Storbæk blir den store helten i Strømmen etter 2 scoringer som sikrer SF 3 nye poeng!

Det er duket for den 9.serierunden borte mot Strømmen. Været er bra, og alt er klart for å god fotballkamp på Strømmen Stadion. Strømmen kommer best i gang, og tar ledelsen 1-0 etter en halvtime spilt. Det kommer en retur fra vår egen sisteskanse som SF ikke er først på, og dermed er strømmen i førersetet. 

Strømmen får holde på ledelsen i kun 3 minutter før Håvard Storbæk banker ballen bak tidligere SF-keeper Marius Berntzen. Nest sist på ballen er Rufo som legger ballen godt til rette for telemarkingen! Etter 41 minutter er Walter Viitala langt ute og skal ta ned ballen på brystet. Litt unøyaktighet sørger for at Strømmenspiller Ulrich Østigård Ness snapper opp ballen og kan enkelt sende strømmen i ledelsen til pause. 

Etter 1 time spilt, så foretar Marti Cifuentes sitt første spillerbytte. Ut går kaptein Lars Grorud, og inn kommer Marc Vales. 10.minutter senere så er det Vidar Ari Jonsson som skaper magi på Strømmen Stadion. William Kurtovic spiller igjennom Vidar Ari Jonsson som kommer på et strålende løp, og banker til fra skrått hold. Og den limer seg opp i vinkelen! Dermed står det likt igjen, og SF fortsetter å pøse på med folk.

Etter 76.minutter så klarer SF å spille ut Strømmen fullstendig, og vertene mister tydelig strukturen. Det kommer et innlegg fra Enric Valles som Håvard Storbæk knuser strømmenspillerne og header den i nettmaskene. SF er nå oppe i ledelsen 2-3, og kan juble for 3 nye poeng i Obosligaen. 

Det betyr at de nå står med 21 poeng etter 9 kamper spilt!

DSC_3091
Vidar Ari Jonsson får et kanontreff, og scorer SF 2.mål borte mot Strømmen (Foto: Rose M. Thorheim)

Slik startet SF:
Walter Viitala
Brice Wembangomo (Ut etter 77.minutter)
Lars Grorud (Ut etter 62.minutter)
Marius Høibråten
Anton Kralj
Enric Valles
William Kurtovic
Håvard Storbæk
Vidar Ari Jonsson
Rufo (Ut etter 88.minutter)
Mohamed Ofkir

Benken:
Jacob Storevik
Sander Moen Foss
Erik Mjelde (Inn etter 88.minutter)
Sander Risan
Stefan Mladenovic (Inn etter 77.minutter)
Marc Vales (Inn etter 62.minutter)
George Gibson

Gule kort:
Anton Kralj
Mohamed Ofkir
Lars Grorud


Annonse fra Obos-ligaen: