1 poeng mot Skeid

Det ble kun 1 poeng med hjem til Sandefjord etter at vi spilte 2-2 borte mot Skeid

Før kampen mot Skeid, så tenkte de fleste at Intility Arena ville passe oss godt. God bane og hurtig ballspill var det vi kom for, men tempo klarte vi aldri å holde oppe. Vi slipper til Skeid for enkelt, og dem får de rommene dem trenger for å skape sjanser på oss.

Etter 28.minutter så roter vi det til med personlige feil. Vi slår pasningene bakover, og ukonsentrert. Det ender opp med at Marius Høibråten får ballen i beina og skal løse seg ut av situasjonen med å slå ballen tilbake til keeper Jacob Storevik. Han nøler i tilslaget, og den havner i beina på Skeid-spissen Jonny Buduson som enkelt kan sette den bak maskene på Jacob Storevik.

Rett før pause gjør Marius Høibråten det godt igjen. Det blir corner fra høyre side, og det kommer et perfekt innlegg som treffer pannebrasken på Marius Høibråten som stanger den rett i målet for 12 meter! Dermed går vi til pause på stillingen 1-1.

Etter kun 2 minutter spilt ut i andre omgang, så skjer det store personlige feil igjen. Skeid kommer alene med keeper på høyresiden, og fyrer av et skudd langs bakken. Jacob er god, og er tidlig nede for å redde ballen, men er tvunget til å gi retur. Der er Skeid-spilleren Johannes Nunez først, og kan enkelt sette den i målet. Skeid er oppe i ledelsen igjen!

Etter 83.minutter så blir Pontus Engblom felt, og dommer blåser straffespark til guttane. Denne gangen er det veteran Erik Mjelde som får sjansen. Erik er iskald, og sender ballen til høyre og keeper til venstre! Det står igjen helt likt på Intility Arena.

SF presser på de siste minuttene, men det vil seg ikke. Det ender uavgjort 2-2 på Intility Arena lørdag ettermiddag, og vi må med denne runden se Start passere oss på tabellen og innta direkte opprykksplass.
Resultatene de siste 5 kampene viser 2 seire, 2 uavgjort og 1 tap. Her må vi omstille, og komme sterkere tilbake. Nå må vi vise at vi kan mestre motgang!

Neste hjemmekamp er Onsdag 21.august kl 1800. Da kommer Raufoss på besøk til Komplett Arena, og guttane er klare for å vise at dette er vårt fort!