1 POENG MOT NEST-SOTRA

Faller ned på en 3.plass på tabellen etter poengdeling i Bergen.

Sandefjord Fotball får kun med seg 1 poeng fra Bergen etter at det ender 1-1 på Ågotnes Gress. Kampen er tydelig preget av en tung gressmatte, og SF velger å slå mye langt de første minuttene. Man klarer å aldri å skape de store sjansene, og vi går målløse inn i garderoben til pause.

2.omgang starter, og etter kun 6.minutter spilt så dømmer kampens dommer Christian Moen straffespark til Nest-Sotra. SF spillerne står å ser på hverandre, og klarer ikke helt å forstå hva som har skjedd. Dommer mener at Anton Kralj er litt for hard i duellen, og peker dermed på 11-meteren. Jonas Hestetun er sikker fra straffemerket, og Nest-Sotra går opp i ledelsen 1-0!

Umiddelbart etter straffesparket, så går SF rett i angrep. Pontus Engblom får en stor sjanse alene med keeper, men Renze Fij får strekt ut beinet og redder mesterlig. Etter 62.minutter så foretar Martí Cifuentes 2 spillerbytter. Ut går Stefan Mladenovic og Håvard Storbæk. Inn kommer Brice Wembangomo og Erik Mjelde. Som vi har sett de siste kampene, så er det Erik Mjelde som setter fart i kampen igjen.

Etter 68.minutter så får vi et hjørnespark ute på venstresiden. Enric står klar, og finner Rufo som tar ned ballen lekkert ute på 14 meter. Rufo legger til rette og banker den inn i nettmaskene. Dermed 1-1, og Rufo kan notere seg for sesongens 3 mål!

Vi presser på de siste 20.minuttene, og får en ny corner etter 72.minutter spilt. Da er det forsvarskjempen Lars Grorud som er frempå, og banker ballen i tverrligger. Få minutter senere så er det Pontus Engblom sin tur, men Nest-Sotra klarer å stå i mot.

Det ender 1-1 i Bergen, og vi tar kun med oss 1 poeng hjem til Sandefjord. Start klarer å snu kampen mot Raufoss til sin favør, og vinner kampen 2-1. Dermed passerer Start oss på tabellen med bedre målforskjell. Her blir det spenning helt inn til siste slutt, så bli med i kampen om opprykket til Eliteserien 2020!