SF Awards

SF Awards er en samling organisert av Sandefjord Fotball, som knytter sammen fans, sponsorer, spillere, trenere og frivillige. Det arrangeres i Strømstad, på Strømstad Spa & Resort

Annonse:

SF Awards ble første gang arrangert i 2011 på Rica Park i Sandefjord. Det ble arrangert der de to første årene, men ble deretter flyttet til Strømstad Spa i 2013. Det har blitt arrangert på Strømstad Spa siden den gang.

Under arrangementet deles det ut en rekke priser og utmerkelser, samt at vi har det hyggelig med både god mat og underholdning fra scenen. 

Priser og tidligere vinnere

For spillerne deles det ut tre priser; Årets spiller, Årets unge spiller og Supporternes spiller. Siden 2012 har Eirik Lamøy, Iven Austbø to år på rad, Kjell Rune Sellin, Victor Demba Bindia og Håvard Storbæk vunnet prisen for årets spiller. Storbæk har også vunnet den de to siste sesongene. Årets spiller i 2019 ble Lars Grorud

I 2013 mottok Christer Reppesgård prisen som årets unge spiller. Siden den gang har to andre larviksgutter, Martin Torp og Kristoffer Normann Hansen også mottatt utmerkelsen. William Kurtovic fikk årets unge spiller i både 2015 og 2016, før Andrè Sødlund vant prisen for sin gode sesong i 2018. Under SF Awards 2019, så gikk denne prisen til Herman Solberg Nilsen.

Supporterne har gitt sin utmerkelse til Cato Hansen, Eirik Lamøy, Pål Alexander Kirkevold, Victor Demba Bindia, Christer Reppesgård, Flamur Kastrati og sist i 2019 gikk denne til Rufo.

Ambassadør, sponsor og frivillig-pris

SF Ambassadør er en annen gjev pris og for å få denne prisen må du ha kunnskap om klubben over tid. Ambassadøren må ha egenskaper som lar seg forene med klubbens visjon og verdier. Personen må også ha opparbeidet seg et godt renommé i klubben, eller på vegne av klubben over flere år.

2015: Peppes Pizza og Ole-Jonny Borgersen Berg jubler for prisen årets sponsor. (Foto: Torstein Flåm)
2015: Peppes Pizza og Ole-Jonny Borgersen Berg jubler for prisen årets sponsor. (Foto: Torstein Flåm)

Martin Jensen fikk den første prisen i 2012. I årene som følger har Fredrik Thorsen, Tore Holden, Harlad Vetvik, Per Einar Johansen, Roger Gulliksen og Svein Åge "Tiffe" Marthinsen blitt ambassadører. I 2019 ble det Jan Karlsen som mottok sin velfortjente hyllest.

Årets sponsor har gått til Marine Installasjon, SpareBank1, Bravida, Now We're Talking!, Peppes Pizza, Reklameservice, Komplett og nå senest Norsk Gjenvinning for dems store innstats!

I klubben legges det ned mange timer med frivillige arbeid hvert eneste år. Noe som er avgjørende for klubbens drift og utvikling. SF har veldig mange frivillige, noe som alltid gjør det svært vanskelig å gi utmerkelsen til kun en prisvinner.

De som har mottatt prisen for årets frivillige er: Bittemor Gladsø, Per Moe Arnesen, Arne Thorsen, Per Egil Nielsen, Kari Thorsen, May Johansen, Trine Johansen og Nina Dahlstrøm. I 2017 mottok familien Morten, Bente og Simen Hem, i 2018 ble det Hans Johansen, og i 2019 ble det Marco Antonsen. 

Supporternes priser og årets breddeklubb

Supporterklubben Blåhvalane har hvert år også delt ut prisen til årets supporter og supporternes ærespris. Den førstnevnte har gått til Morten Vestly, Camilla Andersen, Åsmund Lodden, Irene og Ole Høgli, Andre Oseberg og til paret Pernille Johansen og Marius Kalleberg. I 2019 gikk denne prisen til Marius Lien.

Æresprisen har supporterne delt ut til Ann Kristin Heimstad, Kai Johansen, Espen Strøm-Normann, Geir Ludvig Fevang og nå senest til Ole Høgli og Irene Hamer.

For Sandefjord Fotball er det viktig med et godt samarbeid og drivende dyktige breddeklubber i hele vårt fylke. Hvert år har en klubb blitt hedret med prisen som årets breddeklubb under awardsen. Klubbene Halsen IF, Sandar, Andebu, Sandefjord Ballklubb, Flint IL og Store Bergan har alle mottatt prisen. 

SF Awards

  • Arrangement for fans, sponsorer, spillere, trenere og frivillige. Påmelding er åpent for alle.

  • Arrangert første gang i 2011 på Rica Park i Sandefjord.

  • Ble i 2014 flyttet til Strømstad Spa, Sverige.

  • Neste arrangement er 24-26 januar 2020.

Annonse fra Eliteserien: