Fjorden Sanitetsforening på drakta

Sandefjord Fotball har valgt å spille med Fjorden Sanitetsforening på baksiden av drakta i 2019

Annonse:

Norske Kvinners Sanitetsforening eller med andre ord N.K.S har 41.500 medlemmer og består av 650 selvstendige, frivillige lokalforeninger i hele Norge. Sanitetskvinnene jobber for et inkluderende og trygt samfunn. Prinsesse Ragnhild er N.K.S høye beskytter. 

Sanitetsforeningen jobber for at barn og unge skal få omsorg, gode opplevelser og delta på lik linje med andre barn. Et av prosjektene som Fjorden Sanitetsforening iverksatte var konferansen om ungdom "Bra nok - For hvem?" på Hjertnes. Hva kan vi voksne gjøre for at barn og unge skal forstå at de er bra nok?

N.K.S tar opp kampen mot skjønnhetstyranniet som kan ha alvorlige konsekvenser for unge. Fjorden Santitetsforening starter i 2019 opp sitt nye prosjekt "Sisterhood". Her skal dem samle unge jenter i ungdomsskolealder til oppbyggende aktiviteter og samtaler hver uke.

Frivillige fra Fjorden Sanitetsforening har i 3 år på rad jobbet på Color Viking under landlige juleaften. Foreningen "Julaften i Sandefjord" er et samarbeidsprosjekt mellom sanitetsforeningene i Sandefjord, Røde Kors og Color Line og inviterer de som av ulike grunner ikke har noen å feire julaften sammen med til gratis julefeiring. Mange gjester, gaver til barna, god mat og hyggelig tradisjonsrik julefeiring ble det, 

Besøk hjemmesiden til Fjorden Sanitetsforening om du vil vite mer.

N.K.S

  • Startet samarbeid med SF i 2019

  • Jobber for et inkluderende og trygt samfunn

  • Fjorden Sanitetsforening er på baksiden av drakta

Annonse fra Eliteserien: