To spillere tatt ut på G18-landslag

Jesper Granlund (17) og Herman Solberg Nilsen (18) er tatt ut på Norges G18-landslag.

G18-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen har tatt ut troppen til turneringen Lisbon International i perioden 9.-19. juni, der både SF-guttene Herman Solberg Nilsen og Jesper Granlund er med for første gang.

Annonse:

- Det blir veldig gøy å skulle representere landet sitt. Jeg skal benytte muligheten så godt som mulig, smiler Solberg Nilsen som ser frem til å debutere med flagget på brystet. Også lagkamerat Jesper Granlund ble overrasket med en telefon fra landslagssjefen. - Jeg ble først veldig overrasket, og glad ikke minst. Nå skal jeg vise mitt beste, sier Granlund. 

Landslaget skal først møtes til treningssamling på Lillestrøm før de setter kursen mot Portugal. I Lisboa venter kamper mot vertslandet Portugal, USA og Japan. 

Granlund gleder seg samlingen og er glad for å reise nedenfor med to kjente i Herman og Adnan Hadzic fra Ørn-Horten. Samtidig som han gleder seg til å få nye bekjentskap og treffe landets beste spillere i sitt årskull. - Å spille for landslaget har alltid vært en drøm. Det er morsomt at jeg skal reise nedover med Herman og Adnan, forteller Granlund. Også Solberg Nilsen sier uttaket gir mye ny motivasjon. - Det gir meg masse motivasjon til å jobbe videre og jeg skal stå på for å bli tatt ut til flere samlinger, sier Nanset-gutten Solberg Nilsen.

Gratulerer også til spillernes moderklubber og videregående skoler, henholdsvis Sandar og Sandefjord Videregående Skole (Granlund) og, Nanset og Thor Heyerdahl (Solberg Nilsen).

Troppen

Emil Gundelach Ødegaard - Lillestrøm
Jesper Granlund - Sandefjord Fotball
Christian Dahle Borchgrevink - Vålerenga
Nico Mickelson - HamKam
Tord Johnsen Salte - Lyon
Leo Skiri Østigård - Molde
Ulrik Fredriksen - Sogndal
John Kitolano - Odd
Martin Tangen Vinjor - Kongsvinger
Hugo Vetlesen - Stabæk
Adnan Hadzic - Ørn-Horten
Tobias B. Børkeeiet - Stabæk
Tobias H. Svendsen - Molde
Emil Bohinen - Stabæk
Jens Petter Hauge - Bodø/Glimt
Tomas Totland - Fana
Eman Markovic - Molde
Hasan Huseyin Duman - Strømsgodset
Sebastian Pedersen - Stabæk
Magnus Lankhof-Dahlby - Strømsgodset
Herman Solberg Nilsen - Sandefjord Fotball

I tillegg er Andreas Ueland (Bryne) og Morten Renå Olsen (Stabæk) tatt ut til treningssamlingen på Lillestrøm 9.-11.juni i forkant av avreisen til Portugal.

Kampprogram 
14/06 Portugal – Norge kl. 19:00, Cruz Cuebrada 
16/06 USA – Norge kl. 17:00, Cruz Cuebrada 
18/06 Norge – Japan kl. 12:00, Cruz Cuebrada 

Klokkeslett oppgitt i norsk tid - tidsforskjell -1 time

Annonse fra Obos-ligaen: