- Vil bli fin erfaring

Unggutten Mats Holt er klar for treningsleir på La Manga.

Siden oppkjøringa startet i januar har den unge forsvarsspilleren Mats Holt (18) trent fast med A-laget. Midtstopperen fra Nøtterøy har også fått mye spilletid i vinterens treningskamper og ser nå frem til sin første treningsleir til La Manga.

- Jeg gleder meg veldig. Det kommer til å bli en veldig fin erfaring. Gode treninger hver eneste dag og gode treningsforhold. Det kommer til å bli bra, sa Holt til hjemmesiden dagen før avreise.

Forrige sesong var Holt utlånt til Ørn Horten på høsten. Der spilte han 14 kamper og fikk verdifull erfaring for de brunkledde i 2.divisjon. Når er han tilbake i SF og trener daglig med A-laget.


- Så langt i år har det vært veldig bra. Jeg har trent med A-laget hver eneste dag og føler jeg stadig utvikler meg. Her er det gode trenere og spillere som jeg kan lære veldig mye av, fortsetter Holt. 

Hvor langt er steget nå for å spille på A-laget?

- Det er litt vanskelig å si for meg egentlig. Jeg trener hardt hver eneste dag, og vet at hvis jeg utvikler meg litt hver eneste dag, så kan det komme en mulighet før eller siden, smiler Holt. 

Se hele intervjuet med Holt nedenfor. 

Mats Holt

  • Posisjon: Forsvar

  • Født: 03.04.1998

  • Tidligere klubber: Nøtterøy og Ørn Horten (utlån)

  • Landslag: Én landskamp for Norge U15

Annonse fra Eliteserien: