VIDERE TIL 2.RUNDE I NM

Sandefjord Fotball vinner 0-2 over FK Tønsberg 1.runde i NM, og tar seg videre!

Onsdag 1. mai var det duket for Vestfold derby og 1.runde i NM. Sandefjord Fotball tar turen til nabobyen Tønsberg, og Tønsberg Gressbane. Etter kun 4.minutter ut i kampen så får SF frispark nede ved høyre hjørneflagg. Erik Mjelde slår en hard pasning 45 grader ut i feltet, og der lusker Mohamed Ofkir helt alene og setter den enkelt ned i høyre hjørnet. Dermed står det 0-1 til de blåkledde!

Dette blir resultatet som står seg til pause. SF har flere store sjanser, men er ikke effektive nok til å poengtere kampen. I 1.omgang så får også Sander Moen Foss et gult kort for å stoppe en overgang for FKT.

Martí Cifuentes foretar sitt første bytte etter 81.minutter. Ut går George Gibson, og inn kommer vår svenske venstreback Anton Kralj. Kun 2.minutter etter innbytte, så setter Vidar Ari Jonsson på turboen og fyrer av et skudd som går bak nettmaskene til FK Tønsbergs sisteskanse. SF øker ledelsen til 0-2 kun 7 minutter før slutt, og slik ender også resultatet. Dermed er SF videre til 2.runde i NM, og det blir spennende å se hvem vi møter!