Vallès med ny langtidskontrakt

Midtbanespiller Enric Vallès har skrevet under på en ny kontrakt som binder han til klubben ut 2021-sesongen.

- Jeg skal ikke legge meg nedpå nå med en langtidskontrakt for Sandefjord Fotball. Jeg skal jobbe hardt hver dag for å gjøre denne klubben bedre og jeg tror om vi alle drar i den samme retningen så kan vi oppnå store ting sammen, sier 27-åringen som understreker at han fortsatt har store ambisjoner som fotballspiller. 

Mulighetene finnes her

Vallès har bodd lenge nok i Sandefjord til å ha blitt påvirket av "Tenk stort - Tenk Sandefjord"- prosjektet som går i byen. For spanjolen er svært opptatt av at laget har satt seg selv i en veldig god posisjon før høsten og kan oppnå store ting fremover om man jobber godt og riktig.

Annonse:
- Jeg vil gjøre denne klubben større. Målet mitt er selvfølgelig at vi skal holde laget i Eliteserien denne sesongen og stabilisere oss som en topp 10 klubb i Norge. Det er vel lov å drømme om å vinne cupen også? Hvorfor skal ikke vi kunne klare det, spør Vallès. 

- Med den gjengen som er her nå kan vi få til store ting sammen. Unge lokale gutter som André (Sødlund), William (Kurtovic) og Christer (Reppesgård) er viktige for å bygge interesse for klubben i byen og regionen. Tar vi godt vare på dem og holder på viktige nøkkelspillere er fremtiden vår lys, sier Vallès. 

ahDSC_3970
(Foto: Digitalsport)

Må være profesjonell

Ni år gammel begynte han å spille for akademiet til en av verdens beste klubber, FC Barcelona. Frem til han var 18 år gikk han dag ut og dag inn på La Masia som er den spanske storklubbens treningsanlegg. 

Før 27-åringen endte opp i Vestfold har han også vært innom klubber som NAC Breda, Birmingham City og Harrisburg City Islanders. Det har gitt han mange erfaringer og han påpeker at vår klubb fortsatt må jobbe hardt for å bli enda mer profesjonell. - Jeg liker byen, klubben og Norge veldig godt. Det er motiverende for meg å skulle være en del av de årene vi har foran oss. Den dagen jeg reiser skal vi ha et av de beste lagene i landet, et av de beste akademiene og et fullsatt Komplett Arena hver hjemmekamp, smiler Vallès.

Takker Lars

Spanjolen legger ikke skjul på at det kan være tøft i starten å komme til en ny klubb og et nytt land. For hver dag som går føler han likevel at Sandefjord blir mer og mer det han vil kalle som sitt "hjem". - Jeg er veldig glad for at Lars (Bohinen) hentet meg og har gitt meg muligheten til å spille her. Jeg må takke han og alle i og rundt klubben. Uten dem hadde jeg ikke stått her nå, smiler han. 


Enric Vallès

  • Fullt navn: Enric Vallès Prat

  • Født: 1. mars 1990

  • Fra: Barcelona, Spania

  • Draktnummer: 15

  • Tidligere klubber: Barcelona, NAC Breda, Birmingham City, Olot, Cornellà, Manresa, Harrisburg City Islanders

Annonse fra Eliteserien: