UTE AV NM ETTER STRAFFESPARKKONKURRANSE

Sandefjord Fotball er ute av NM etter straffesparkkonkurranse.

Sandefjord Fotball tok imot Odd til 3.runde i NM, og gir dem kamp fra første stund. Vi spiller en meget god fotballkamp, og viser at vi kan varte opp til festfotball mot et av norges beste fotballag per dags dato. Vi tar ledelsen 1-0 ved Lars Grorud som sender de fremmøtte SF-supporterne til himmelen. Vi kan dermed ta med oss en ledelse inn til pause, og en god følelse.

Vi går ut i 2.omgang i et forrykende tempo, og setter et press på telemarkingene. Guttane klarer å stå imot helt til vi bikker 90.minutter! Odd lemper ballen høyt i banen, og treffer armen til Lars Grorud. Dommer Trond Ivar Døvle dømmer frispark rett utenfor vår egen 16-meter, og Espen Ruud gjør seg klar. Den ballen limer han opp i høyre hjørnet, via tverrliggeren. Dermed står det 1-1, og vi må ut i ekstraomganger..

SF klarer å stå imot ekstraomganger tross slitne ben, og gir laget som ligger på 2.plass i Eliteserien en real kamp helt til siste sekund. Det står fremdeles 1-1 etter 120.minutter, og vi blir tvunget til å kaste oss ut i en straffesparkkonkurranse. Det er altså spark fra 11 meter som skal avgjøre om det blir SF eller Odd som går videre til 4.runde i NM.

Straffesparkkonkurransen blir desverre ikke slik man hadde håpet på. Enric Valles starter ballet med tverrligger ut. Odd scorer på sin første ved mannen som sendte ODD til ekstraomganger, nemlig Espen Ruud. Så er det Erik Mjelde sin tur, og setter straffa sikkert ned i venstre hjørnet. Det viser seg å bli et håp igjen da Lauritsen gjør straffebom. Vår neste spiller er vår egen lokale helt, William Kurtovic. Også han treffer ballen litt for høyt, og sender den tverrligger ut.. Torgeir Børven sender Odd opp i ledelsen igjen. Pontus Engblom skyter vårt 4 straffespark midt på keeper, og dermed kan Fredrik Nordkvelle gå frem i håp om å sende Odd til videre avansement. Nordkvelle er sikker, og vi kan dermed gratulerer Odd med avansement til 4.runde.