Uavgjort mot Tromsø

(Tromsø - Sandefjord Fotball 1-1) Pau Morer sendte guttane i ledelsen før minuttet var spilt, men det endte uavgjort mot Tromsø på Alfheim.

Hovedtrener Lars Bohinen valgte å ikke gjøre noen endringer på laget som slo Sarpsborg 08 i den forrige serierunden. På motsatt banehalvdel ventet et revansjesugent Tromsø som har hatt store problemer med å ta poeng på eget gress denne sesongen.

Det skulle ikke ta mer enn 32 sekunder før de tilreisende fra Sandefjord fikk noe å juble for. Flamur Kastrati, André Sødund og Pau Morer vartet opp med noen nydelige kombinasjoner inn i hjemmelagets sekstenmeter. Ballen endte tilslutt hos Morer som satte ballen kontrollert i nettet bak Gudmund Kongshavn.

DLL_8183
(0-1: Pau Morer sendte guttane i ledelsen på Alfheim. Foto: Digitalsport)

Like etter at halvtimen var spilt fikk vi en god mulighet til å doble ledelsen. Joackim Olsen Solberg slo et lagt frispark inn i feltet. Abdolaye Seck vant hodeduellen og headet ballen inn foran mål, men verken Flamur Kastrati eller Enric Vallès maktet å få den viktige foten på ballen.

Etter 31 minutter utlignet vertene. Morten Gamst Pedersen slo en langt ball inn i feltet. Aron Sigurdarson avsluttet fra skrått hold satte ballen mellom beina på Ingvar Jónsson.

DLL_8458

Flere mål ble det ikke før pause og dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 1-1.

Det var en underholdene kamp etter hvilen, men de store sjansene lot vente på seg. Etter 69 minutter var Aron Sigurdarson nære ved å sette sitt andre for dagen. Islendingen gikk for skudd på et frispark fra omlag 25 meter, heldigvis for oss gikk skuddet i tverrliggeren til Ingvar Jónsson.

Etter 76 minutter var hjemmelaget igjen farlig frempå. Aron Sigurdarson fikk to store muligheter til å sette ballen i mål, men Ingvar Jónsson vartet opp med to fantastiske redninger.

Flere mål ble det ikke og dermed endte det med poengdeling i Tromsø.