Uavgjort mot Tromsdalen

Det ender 3-3 på TUIL Arena etter sen utligning i det 86.minutt av Tromsdalen

Slik gikk kampen:
Sandefjord Fotball tar ledelsen 0-1 etter kun 2.minutter. Det kommer et strålende innlegg fra venstresiden som treffer Pontus Engblom. Pontus header ballen rolig ned i beina på Håvard Storbæk som smeller til. Ballen triller under keeperen, og stillingen står 0-1. 24.minutter senere så er det Tromsdalen som er frempå. Det kommer en lang ball i bakrom som Walter Viitala er ute for å forsøke å klarere, men den ballen treffer han aldri. Dermed kommer Vegard Lysvoll alene mot målet, og kan enkelt sette den i nettmaskene.

Etter 32.minutter så får SF corner på høyresiden. Enric Valles skrur den hardt inn mot målet. Ballen er muligens innom Lars Grorud på veien, men MÅL ER MÅL! Etter 37.minutter så får Tromsdalen et frispark fra snaue 25 meter. Thomas Kristoffersen løfter den over muren, og Walter rekker aldri frem. Dermed har Tromsdalen hentet opp ledelsen til de hvitkledde for kvelden nok en gang.

Rett før pause, så er Pontus Engblom der han skal være og gjør akkuratt det han skal! Engblom setter ballen forsiktig til å høyre for keeper etter et fantastisk veggspill med Håvard Storbæk. Dermed går vi til pause på ledelsen 2-3.

Etter 86.minutter så mister SF ballen i skummel posisjon. Tromsdalen er effektive og ballen blir spilt inn i bakrommet mellom Lars Grorud og Marius Høibråten. Gabriel Andersen utnytter muligheten, og sender ballen forbi vår sisteskanse og i nettmaskene. Kampen ender dermed 3-3 på TUIL Arena.

Det ender 3-3 i Tromsø etter at Tromsdalen er effektive på de sjansene dem får. Vi har flere store sjanser til å avgjøre kampen tidlig, men det vil seg ikke helt. Nå gjelder det å brette opp ermene og krige på videre. Det kommer en ny og viktig kamp allerede på lørdag, da møter vi Start på Sparebanken Sør Arena.