UAVGJORT I KRISTIANSAND

SF utligner til 2-2 i det 95.minutt og får med seg 1 poeng hjem til Sandefjord.

Etter en første omgang som ikke var av det mest spennende vi har sett i år, blir det derimot hele 4 mål i andre omgangen. Vi tar ledelsen etter 49.minutter. Vidar Ari Jonsson slår et strålende innlegg fra høyresiden. William Kurtovic presser forsvarsspilleren Lowe, som setter ballen i eget mål.

Kun få minutter senere, så er det Start som er frempå og utligner til 1-1 ved Mathias Bringaker. Start går opp i ledelsen 2-1 etter 60.minutter og SF må heve seg de siste 30.minuttene av kampen for å få med seg noe hjem til hvalfangerbyen. Hva skjer?

JO! Etter 66.minutter så foretar Martí Cifunetens to spillerbytter. Ut går Håvard Storbæk og Enric Valles, inn kommer Stefan Mladenovic og Tobias Svendsen. Stefan setter fyr på kampen med noen strålende raid på venstrekanten og er en trussel. Etter 84.minutter så gjør SF vårt siste spillerbytte. Ut går Vidar Ari Jonsson, og inn kommer mannen som har vært solid i sesongstarten. Nettopp nummer 6, Mohamed Ofkir. I det 94.minutt så får SF en stor sjanse ved Tobias Svendsen. Start-keeper gjør en strålende benparade og får ballen til corner. Mohamed Ofkir gjør seg klar til å ta corneren. Resten av de blåkledde samler seg inne i feltet. Mohamed Ofkir slår ballen knallhardt inn foran målet, og der er Marius Høibråten sist på ballen og utligner til 2-2!

Dermed får vi med oss et sterkt poeng hjem til Sandefjord, og står med 2 seire og 3 uavgjort etter 5 kamper.