Treningsleir i Barcelona

Sandefjord Fotball er på treningsleir i Barcelona for å finpusse formen inn mot seriestart!

Sandefjord Fotball har nå vært 1 uke i Barcelona, og hatt noen fantastiske treningsdager. Om 2 uker så venter KFUM på motsatt banehalvdel, og da spiller vi om 3 poeng igjen!

Marti Cifuentes og hans team har jobbet knallhardt i pre season med å terpe på detaljer og finne riktig form inn mot seriestarten. Guttane viser vilje og glød på treningene, og man kan merke spenningen er tilstede. Sånn skal det låte før en sesong :) 

IMG_5391
Guttane er konsentrerte og jobber knallhardt de siste ukene før seriestarten hjemme mot KFUM på Komplett Arena

Unió Esportiva Rubi vs. Sandefjord Fotball
14.mars spilte vi første treningskamp i Barcelona mot Unió Esportiva Rubi. Kampen ble spilt kl 1930, og vi fikk kjenne på hvordan det er å spille i flomlys igjen. Magisk! Etter kun 10 minutter ut i kampen så tar vi ledelsen ved Mohamed Ofkir. Nykommeren fra Odd, Stefan Mladenovic slår et strålende innlegg fra høyresiden og inne i 16-meteren lusker Mohamed Ofkir som kan sette den i målet.  Etter 34 minutter så er vi frempå igjen. Ofkir setter opp nydelige kombinasjoner med Erik Mjelde, og smeller den hardt inn langs bakken på venstresiden. Inne i boksen kommer George Gibson på et strålende løp og setter den mellom stengene. Dermed 2-0! Vi stopper ikke der før pause.. George Gibson er frempå igjen og øker til 3-0, før Stefan Mladenovic øker til 4-0 rett før pause!

I andre omgang så tar det kun 34 sekunder før vi øker ledelsen til 5-0 ved Stefan Mladenovic. Etter 55.minutter så får hjemmelaget straffe, som de enkelt setter i målet. Dermed ender kampen 5-1 til Sandefjord Fotball. VI ER I RUTE :)

SF startet med følgende lag mot Unió Esportiva Rubi:
Jacob Storevik
Christer Reppesgård
Marc Vales
Sander Moen Foss
Erik Mjelde
Sander Risan
William Kurtovic
Håvard Storbæk
Mohamed Ofkir
George Gibson
Stefan Mladenovic

Sandefjord Fotball vs. San Cristobal
15.mars spiller vi ny treningskamp mot San Cristobal. Etter 15.minutter ut i kampen så tar San Cristobal ledelsen 1-0. Etter noen minutter senere er utligner Pontus Engblom til 1-1. Vidar Ari Jonsson kommer alene med keeper, og kan enkelt sette den til høyre for keeper, og dermed så har vi snudd kampen til 2-1! Pontus Engblom har funnet scoringsformen i vinter, og øker er frempå. Denne gangen redder keeperen, men returen ender opp hos nykommeren vår fra Island, Vidar Ari Jonsson som igjen øker ledelsen til 3-1! Etter 41.minutter så setter vi punktum før pause, og øker ledelsen til hele 4-1 ved Pontus som får et strålende innlegg fra Rufo på venstresiden. I andre omgang så kommer San Cristobal mere med i kampen, og vinner andre omgang 2-0. Dermed ender resultatet 4-3 til de rødkledde for anledningen. A-lagets første treningskamp i nye flotte bortedrakter :)

Dette er laget som startet kampen: 
Walter Viitala
Brice Wembangomo
Lars Grorud
Marius Høibråten
Anton Kralj
Tito
Enric Valles
Tobias Svendsen
Pontus Engblom
Rufo
Vidar Ari Jonsson

IMG_5281
Marti Cifuentes finpusser taktikken inn mot seriestart.

 

 

Annonse fra Eliteserien: