Runde 21: Mjøndalen - SF 2-2. (Foto: Torstein Flåm)

Tap mot Mjøndalen

Kampen på Consto Arena ble brutal, da MIFs keeper og vår egen mann Rufo smeller sammen i feltet. Kampen ender 2-1 til hjemmelaget.

Kampen mellom Sandefjord Fotball og det nyopprykkede laget Mjøndalen hadde gode forhold fremfor seg da kampen startet kl 1500. Været var fint, og det var tilskuere som hadde stilt opp for å følge spent med på hvor laget står. Etter 8.minutter så tar vertene ledelsen etter et brasseinnlegg fra Oliver Ocean og inn til Sondre Liseth som får headet ballen i mål. Resultatet står seg 1-0 til pause.

Kampen på Consto Arena ble alt annet enn hva man ønsker seg i en fotballkamp. Etter 33.minutter så kommer det et innlegg fra høyre hvor Rufo får en dytt i ryggen og smeller inn i keeperen til Mjøndalen. Det blir umiddelbart innkalt hjelp, og man forstår at her gikk det galt. Det viser seg at ble et kraftig beinbrudd på MIF-keeper George Bokwe. Dermed ble lagene enig om å gå til pause etter 34.minutter.

I 2.omgang så starter vi kampen offensivt, og henger godt med. Dette på tross av spill med kun 10 mann. Etter 58.minutter så får vi en fantastisk volleyscoring av Pontus Engblom som limer den opp i lengste kryss. Stillingen står nå 1-1! 10.min senere, så er Mjøndalen frempå igjen etter et langt oppspill. Ballen blir spilt langs bakken inn på bakre stolpe, og der står MIF-spiller William Sell og kan sette den enkelt i mål. På tampen av kampen kommer SF med et voldsomt press, men får ikke ballen i mål og kampen ender derimot 2-1 til eliteserielaget.

Vi sender en hilsen til Mjøndalen og keeper George Bokwe og ønsker riktig god bedring. Lykke til med sesongen i Eliteserien 2019!