Stortap mot Brann

(Brann - Sandefjord Fotball 5-0) Guttane klarte ikke spolere 16. mai-festen i Bergen.

Foran 17.000 publikummere på Brann Stadion kom guttane til kort når de skulle måle krefter mot Brann.

Hjemmelaget drepte tidlig spenningen i kampen og fikk tidlig roet ned et seiersvant hjemmepublikum som var kommet for å se festfotball.

Allerede etter fem minutter scoret Brann kampens første mål. Hjemmelaget utnyttet dårlig samspill mellom keeper Ingvar Jónsson og Abdoulaye Seck. Kristoffer Barmen kunne enkelt sette inn 1-0 til hjemmelaget.

_AMN1167
(Foto: Astrid M. Nordhaug/ Digitalsport)

Ikke mange minutter senere økte Brann ledelsen ved Fredrik Haugen. Før dommeren blåste til pause rakk også Jakob Orlov og Gilli Rolantsson å tegne seg på scoringslisten for hjemmelaget.

Bohinen gjorde to bytter i pausen. 18-åringen Sabawon Shamohammad fikk sin sesongdebut og gjorde sakene godt i andre omgang. Inn kom også Håkon Lorentzen som var nære på en redusering sent i andre omgang.

På overtid satt hjemmelaget ytterligere en scoring og fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Takk til alle som støttet oss i Bergen. En ny mulighet venter allerede til søndag borte på Aalesund.

Kampfakta

Eliteserien 9.runde
Brann – Sandefjord Fotball 5-0 (4-0)
Brann Stadion
Tilskuere: 17 009

Mål: 1-0 Barmen (5’), 2-0 Haugen (14’), 3-0 Orlov (40’), 4-0 Rolantsson (41’) 5-0 Jonsson (90')

Gult kort: Gana Kane

Brann (4-3-3):  Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Vito Wormgoor (Karadas, 67'), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Daniel Braaten (Vega, 57’), Joacob Orlov, Gilli Rolantsson (Jonsson, 58’)

Sandefjord Fotball (3-4-3): Ingvar Jónsson - El-Hadji Gane Kane, Christer Reppesgård Hansen, Abdoulaye Seck -Victor Demba Bindia, Enric Vallès (Shamohammad, 46’), William Kurtovic, Joackim Olsen Solberg – Pau Morer, Flamur Kastrati (Lorentzen, 46’), André Sødlund