Spillerne er tilbake

Med nye og kjente fjes ble årets første treningsøkt gjennomført torsdag formiddag.

Hovedtrener Lars Bohinen samlet guttane til årets første trening torsdag formiddag.

Etter treningen kunne Bohinen fortelle at alle kom helskinnet gjennom den første økta og at det er godt å være i gang. Thomas Kind Bendiksen, Øystein Øvretveit og Joackim Olsen Solberg hadde sin første treningsøkt med laget som var fylt med mye smil og godt humør. En av de som smilte bredt var Erik Mjelde som torsdag morgen signerte en ny toårskontrakt med klubben. 

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har blitt enig med Erik (Mjelde), og at vi skal ha et par år til sammen. Han er en viktig fyr for oss med hans rutine og personlighet. Han er alltid på trening og bidrar i miljøet, sier Bohinen til hjemmesiden.

Hør også Bohinen forklare hvorfor det har tatt litt tid med signeringen i intervjuet nedenfor.


I treningsarbeidet fremover forteller Bohinen at trenerteamet vil stille høyere krav til spillerne i tempoet i beslutninger, forflytninger og valg. Mengden trening vil bli som tidligere sesonger, men det må opp på kvalitet og intensitet.

- Det er nye ansikter inn her, og vi ser allerede nå at de gamle ansiktene blir inspirert av de nye. Det gir oss et ekstra push, forteller hovedtreneren. 

Annonse fra Eliteserien: