Slo Eik-Tønsberg i cupen

(Eik-Tønsberg - Sandefjord Fotball 1-6) Herman Solberg Nilsen og George Gibson kunne smile etter at det ble avansement i 1. runde NM.

Til cupkampen mot Eik-Tønsberg hadde hovedtrener Magnus Powell tatt med stort sett samme tropp som spilte i Eliteserien for et par dager siden.

Tønsberg-gutten Sander Moen Foss (19) har tidligere spilt for Eik-Tønsberg og spilte i kveld sin første offisielle kamp for Sandefjord Fotball. Midtstopperen brukte kun 12. minutter på å sende guttane i ledelsen. På en corner raget han høyest og headet SF i ledelsen.

Spissparet Engblom og Kastrati fikk vist seg frem i Eliteserien forrige helg og samspillet satt godt også flere ganger i kveldens kamp.

Kastrati økte til 2-0, før tidligere SF-spiller Johan Gulliksen reduserte for Eik-Tønsberg. Kastrati økte ledelsen igjen fra straffemerket og tidlig i andre omgang satt Engblom ballen i mål.

George Gibson ble byttet inn til sin første offisielle kamp for klubben i det 53. minutt. Også Ole Breistøl og Herman Solberg Nilsen fikk være med å bidra i andre omgang.

Helt på tampen av kampen fikk publikum to nye raske mål. Først satt Mohamed Ofkir inn 5-1, før Erik Mjelde økte til 6-1 minuttet senere.

Det ble også sluttresultatet. Guttane er videre trygt videre til 2. runde.

Kampfakta

1. runde i NM
Eik-Tønsberg - Sandefjord Fotball 1-6 (1-3)
Tønsberg Gressbane
Tilskuere: 711
Dato: 18. april

Mål: 0-1 Moen Foss (12'), 0-2 Kastrati (34'), 1-2 Gulliksen (41'), 1-3 Kastrati (44'), 1-4 Engblom (49'), 1-5 Ofkir (88'), 1-6 Mjelde (88')

Gult kort: Storbæk (SF) Patros, Roberg, Børstad (Eik)

Sandefjord Fotball (4-4-2): Ingvar Jónsson - Andrew Eleftheriou, Lars Grorud, Sander Moen Foss, Joackim Olsen Solberg - Håvard Storbæk (Solberg Nilsen 65'), Erik Mjelde, Sabawon Shamohammad, Mohamed Ofkir - Pontus Engblom (Breistøl, 60'), Flamur Kastrati (Gibson, 53')