SF Podden spesialepisode, med Bugge Pettersen

SF Podden har spilt inn en spesialepisode med Sandefjord Fotballs nye daglig leder som gjest. Lytt til episoden og bli bedre kjent med en annen side av Espen Bugge Pettersen. Hør også om noen av de nye spillerne.

Gutta i SF Podden inviterte Sandefjord Fotballs legende og nå ferske daglige leder Espen Bugge Pettersen i studio for en prat. De fleste kjenner jo til Bugge etter åtte og en halv sesong i klubben, men det er nok mange som ikke kjenner til den siden Bugge nå må vise frem som daglig leder.

Vi fikk høre litt om hans tanker rundt det å bli ansatt som daglig leder i klubben. Bugge forteller oss om sine arbeidsoppgaver og litt om det arbeidet som har startet etter at han startet i jobben.

Spillerlogistikk

Det har vært noe trafikk på overgangsmarkedet som SF har vært involvert i. Bugge fortalte oss litt om de nye spillerne som har kommet til klubben.

SF Awards

SF Podden vil være involvert i det som skal skje under SF Awards i Strømstad 25. - 27. januar. På lørdag, kl 14.00, vil det blir en "SF Podden Live" i baren. Møt opp og overvær dette.

Her kan du lytte til den siste episoden av SF Podden.

Annonse fra Obos-ligaen: