SF-Podden er tilbake etter sommerferien

SF-Podden er tilbake etter sommerferien, og med seg i studio har de en av de mest lojale supporterne Sandefjord Fotball har, Åsmund Lodden.

Tønsberggutten Åsmund Lodden (36) har fulgt SF tett siden Tom Nordlie trente klubben. Han både sees og høres på stadion i form av sitt engasjement, heiarop og klapp. Som han selv sier; "En ekte supporter skal gjøre det" Nå er han ukens gjest i SF-Podden, og kan fortelle at han årlig har en "Fetter fetters tur" hvor han reiser sammen med familiemedlemmer til en utvalgt bortekamp. litt lenger avsted, i året.

 

SF-Podden diskuterer både dommeravgjørelser, og taktiske disposisjoner i slutten av kampene mot Haugesund, og spesielt Vålerenga. To spillerbørser er også med i sendingen.

SF-Podden tror at marginene kan snu mot Tromsø, og ukens gjest tipper at resultatet nå blir 4-1 til Sandefjord, og at lysluggen fra Tønsberg, Lars Grorud, får sesongens første nettkjenning.

Nye fjes inn og kjente fjes ut er også ett tema i ukens podd, Stian Ringstad og Marc Vales er nye signeringer, og de har imponert til nå. Spillere er også på vei bort fra klubben, hvem kommer du til å savne mest? 

Laguttak og resultattips er naturligvis avslutningen på ukens podd, som vanlig. Hvordan tror du det går mot Tromsø?

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com

Annonse fra Obos-ligaen: