SF-Podden er tilbake

Endelig! Endelig er SF-Podden tilbake. I denne episoden retter vi et skråblikk mot årets sesong. Vi tipper utfallet av sesongen, og vi mener litt om hvilke spillere som vil utmerke seg.

Som dere kan se at toppbildet i saken, operer vi med forsvalig korona-avstand. Dette gjør imidlertid at vi foreløpig ikke har noen gjester i studio. Det er derfor det faste trekløveret som mener mye i denne første episoden. Ja, altså, det er ikke årets første episode, men alikevel på en måte den første. 

Lytterspørsmål

Siden vi foreløpig ikke kan ha gjester i studio, har vi nå en ny spalte med spørsmål fra dere lyttere. Vi ønsker å fortsette med denne spalten en periode, så dere må fortsette å sende oss spørsmål, så skal vi gjøre vårt beste for å svare i hytt og pine på det dere lurer på. Om dere får servert fakta eller ikke, det gjennstår å se. Vi kan imidlertid garantere at dere får vår mening om det dere lurer på.

I denne første episoden, har vi satt ny rekord i lytterspørsmål. Skal vi ikke bare sørge for at vi nå setter nye rekorder i antall spørsmål støtt og stadig?

Resultat av årets sesong

Vi har tippet litt, og satt opp våre tre forslag til årets resultat. Som dere ser, er vi ikke helt enige. Hør episoden for å få argumentene for våre plasseringer.

tabelltips - 20200527

Nytt av året er at vi lager en liten konkurranse rundt tabellen. Vi sjekker tabellen etter hver spilte serierunde, og alle som er med på konkurransen, vil få ett poeng for hvert lag som er på riktig plass etter hver runde. Det betyr at et lag kan gi poeng for eksempel i runde 1 og runde 3, hvis laget er på den plassen du har tippet i de aktuelle rundene.

Alle som ønsker å være med på konkurransen, kan sende sitt forslag til oss i en melding på Facebook senest innen 15. juni. Det vil bli premiering av vinneren.

Årets...

Vi har også tippet litt om årets toppscorer, årets spiller og årets fremgang. Her er våre meninger:

Årets toppscorer:
Jørn - Rufo
Ken - George Gibson
Leif Tore - ny spiss

Årets fremgang:
Jørn - Willy (Brice)
Ken - Emil Palsson
Leif Tore - Sander Moen Foss

Årets spiller:
Jørn - Willy
Ken - Anton Kralj
Leif Tore - Kri

Da gjennstår det vel bare for deg å høre denne første episoden. Det kan du gjøre ved å klikke her!

Annonse fra Eliteserien: