SF-Podden episode 115 med Torkild Myhre

Gutta i podden har vært i studio igjen. Denne gangen har de fått med seg mannen som fikser "alt", Torkild Myhre. Vi snakker om seiren mot Sandnes Ulf og ikke minst om kampen mot Skeid.

Ny episode er klar fra gutta i SF-Podden. Denne gangen har de fått med seg Torkild Myhre i studio. Bli litt bedre kjent med mannen som alle kjenner.

Hør episoden her:

Borteseier mot Sandnes Ulf

Gutta går igjennom kampen som ble spilt borte mot Sandnes Ulf søndag 12. mai. Det er satt børs over spillerne. Er du enig med SF-Podden i børsen, og valget at banens beste? Hvis ikke kan du gå til SF-Poddens Facebookside og diskutere der.

Slik ser børsen ut:

spillerbors-Sandnes Ulf-borte

Gutta har også denne gang plukket ut de spillerne de mener er de tre beste, bassert på børsen. Her kan du se hvem som fikk pallplass denne gangen:

Bortekamp mot Skeid 16. mai

I år har laget gleden av å få gjester på Fotballens Nasjonaldag. Det er Tom Nordlis menn i Skeid som tar turen. Gutta har snakket med lederen for supporterklubben Skeidoksene.

De har også gjort jobben lett for Marti Cifuentes og tatt ut det laget som bør starte bataljen. Laget gutta har plukket ut ser slik ut.

SF-Podden mot røkla

Neida, vi har ikke glemt at gutta driver å utfordrer gjestene sine. Denne gangen er det programleder Jørn som utfordrer Torkild til duell. Her kan du se hvordan det gikk:

 

Annonse fra Obos-ligaen: