Brice Wembangomo gjester SF-Podden

Høyreback og Særping, Brice Wembangomo gjester SF-Podden i den rykende ferske episoden. Vi ser tilbake på kampen mot KFUM og vi ser frem mot kampen til søndag. Vi har også startet en ny spalte. Hør siste episode.

Den utrolig blide og sympatiske forsvarsspilleren fra Sarpsborg, Brice Wembangomo er gjest i SF-Poddens episode 109. Vi stiller han de faste spørsmålene, og noen av svarene vil kanskje overraske.

SF vs KFUM

Vi ser  tilbake på kampen vi spilte sist søndag mot KFUM. Det skjedde jo et par ting i den kampen som vi selvsagt må snakke litt om. Vi har satt en spillerbørs. Diskuter gjerne børsen på Facebooksiden vår. Det er ikke sikkert du er helt enige med oss i redaksjonen.

Ny spalte

SF-Podden har startet en ny spalte som vi har kalt "SF-Podden mot røkla". I denne spalten skal vi i redaksjonen på rundgang utfordre gjesten i en eller annen øvelse. Jørn er førstemann ut, og utfordrer Brice. Se hvordan det gikk her:

Vi snakker med lederen for Raufoss-supporterne og tar ut et lag som vi mener bør stille mot Raufoss, i kampen som skal spilles borte på Nammo Arena i Raufoss nå på søndag. Er du enig med oss laguttaket?

Du kan høre siste episode av SF-Podden her!

Annonse fra Eliteserien: