Sandefjord Fotball forlenger med Macron

Sandefjord Fotball er enig med Macron om en forlengelse av utstyrsavtalen.

Annonse:

Sandefjord Fotball og utstyrsleverandøren Macron har hatt en avtale siden 2015, og er nå enig om en forlengelse på ytterligere 5 år. Avtalen med utstyrsgiganten er forsterket, og det er nå inngått en avtale som inkluderer hele Sandefjord Fotball som klubb. Denne avtalen bistår til at Sandefjord Fotball kan fortsette toppsatsingen både på herresiden og kvinnesiden. 

" Vi er veldig fornøyd med å få på plass en ny og langsiktig avtale med Macron, som bidrar sterkt både på herre og kvinnesatsingen. Vi har hatt et strålende samarbeid med Macron, og gleder oss til å utvikle dette videre" sier en fornøyd Daglig Leder, Espen Bugge Pettersen.

Martin Fauskanger (Area Manager/CEO Norway) i Macron er også svært fornøyd med en forlengelse med Sandefjord Fotball.
" Vi er svært stolte for at Sandefjord har skapt historie. For første gang har de forlenget med en utstyrsleverandør - og det med god grunn. Samarbeidet de siste 5 årene har vært lystbetont, gøyalt og lærerikt. Vi har vært i gjennom oppturer og nedturer, OBOSliga og Eliteserie. Kontroversielle og tradisjonelle drakter. Nå gleder vi oss til å ta fatt på en ny periode med godt humør og sportslig suksess." sier Martin Fauskanger. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: