«Reppes» signerte ny kontrakt

På klubbens sponsorfrokost på Scandic Park Sandefjord kunne hovedtrener Lars Bohinen stolt fortelle at forsvarsbauta Christer Reppesgård Hansen har skrevet under på en 2-årskontrakt.

Foran klubbens sponsorer på Scandic Park Sandefjord kunne hovedtrener Lars Bohinen stolt slippe nyheten om at sin forsvarsbauta Christer Reppesgård Hansen har skrevet under på en ny kontrakt som strekker seg til sommeren 2019. 

Den lokale 24-åringen har gått gradene i klubben etter at han kom fra moderklubben Hedrum i 2011. Etter Arne Sandstø ga han debuten i sluttminuttene mot Ham-Kam på Briskeby høsten 2011 har det blitt 138 offisielle kamper i Sandefjord Fotball for Reppesgård. Noe som gjør at han mest sannsynlig vil puste Tom Helge Jacobsen i nakken på tampen av denne sesongen. Den gamle storscoreren er nummer ti på listen over flest spilte kamper for klubben. 


Reppesgård legger ikke skjul på at egne ambisjoner er å spille for en enda større klubb i fremtiden, men er veldig godt fornøyd med nå å skulle fortsette på Komplett Arena i hvert fall to år til. - Vi har noe veldig spennende på gang her i Sandefjord. Jeg tror vi kommer til å ta mange poeng nå i høst og spille i Eliteserien også neste år. Som er viktig for meg, forteller Reppesgård.

Under Lars Bohinens ledelse har Reppesgård vært en fast brikke når laget skal tas ut. Reppesgård har startet samtlige av årets kamper i Eliteserien.

Christer Reppesgård Hansen

  • Født: 29. mars 1993

  • Fra: Hedrum, Larvik

  • Posisjon: Forsvar

  • Draktnummer: 4

Annonse: