Pressemelding Diego Forlan

Sandefjord Fotball har nå lagt ballen død når det gjelder å hente Forlan til klubben.

Etter at vi fikk en «pasning» fra Terje Liverød tidligere i sommer har både han og klubben jobbet aktivt for å se om det kunne være mulig. Det har vært et stort engasjement fra sponsorer, supportere og folk flest. Likevel har det fra dag en ligget en sunn skepsis til hvor god fotballspiller Forlan er nå på tampen av sin karriere blant annet uten spill det siste halv året. At det hadde gitt klubben god oppmerksomhet media- og markedsmessig er det ingen tvil om.

Annonse:

Etter hvert ble det klart at klubben sammen med andre ikke klarte å finne løsninger på de økonomiske kravene som lå i prosjektet. For bare noen dager siden kom det opp et nytt økonomisk krav som det kunne være mulig å løse, selv om det fortsatt var snakk om mye penger for en klubb som SF. Hovedutfordringen akkurat nå, kun dager før 1. høstkamp mot Stabæk, er at med Rodriguez på plass er spillertroppen full med hensyn til utlandskvote på spillere (maks 9 spillere som er utviklet utenfor Norge). Laget og troppen er satt inn mot viktige høstkamper. Vi har klart å tilføre troppen de forsterkningen vi var ute etter for sommervinduet. Det er vi meget godt fornøyd med. Fokus på prestasjon inn mot disse blir nå det viktigste.

Med bakgrunn i en totalvurdering både sportslig og økonomisk mener klubben at timingen er dårlig for å realisere prosjekt Forlan.

Annonse fra Eliteserien: