Pontus Engblom sikret 3 poeng

Pontus Engblom blir den store helten, og noterer seg for to scoringer over Nest Sotra.

Sandefjord Fotball tar sin 3 seier etter en slitekamp hjemme mot Nest Sotra. Pontus Engblom og SF tar ledelsen 1-0 etter å ha fått straffespark etter 66.minutter. William Kurtovic fyrer av skudd som smeller i tverrliggeren, og på retur så venter Håvard Storbæk med pannebrasken. Håvard blir feid ned innen for 16-meteren, og dermed blir det straffe til SF. Potnus er iskald, og sender keeper den ene veien og ballen den andre.

Kun 1.minutt senere lemper Nest Sotra ballen i bakrommet. Walter Viitala kommer ut, men når aldri ballen. Marcus Mehnert er først og lobber ballen over vår sisteskanse, og dermed kommer utligningen veldig raskt..

SF fortsetter å holde i ballen, og forsøker å finne de ledige rommene. I det 90.minutt får Håvard Storbæk og SF corner. Håvard svinger ballen inn på bakre stolpe, og keeper varter opp med en strålende redning som gir en retur. Og på returen venter vår svenske spydspiss. Pontus er sikker og setter den i nettmaskene, og Sandefjord Fotball tar 3 poeng på hjemmebane!

tcb9c1d2
Pontus Engblom hadde flere store sjanser, men noterte seg for to scoringer mot de grønnkledde. (Foto: Torstein Flåm)