Cup-exit

(Ørn-Horten - Sandefjord Fotball 3-1) Det ble bråstopp og cupexit mot 3.divisjonslaget Ørn-Horten i 2.runde NM.

Det er bare å si beklager til alle supportere som dro til Horten i kveld og alle som er glad i klubben vår. For cupkampen mot 3.divisjonslaget Ørn-Horten endte til slutt med cup-exit.

Første omgang var målløs og inneholdt heller ingen store sjanser. Hovedtrener Lars Bohinen måtte bytte ut Flamur Kastrati ved hvilen som hadde forsøkt seg med et par skuddforsøk i første omgang.

Ti minutter ut i andre omgang kastet hjemmelagets spiss Lasse Bransdal seg frem og headet inn en retur foran mål. Samme mann var på farten bare minutter senere og doblet ledelsen med et hardt skudd nede ved stolperoten.

18673190_1599038393471565_6298222407080620573_o
(Foto: Knut G. Bjerva)

Tiden gikk fort og stadig fortere for gjestene som måtte ha mål. Med kun fem minutter igjen å spille av ordinær tid kom muligheten fra straffemerket. Innbytter Peter Kovacs steg frem og satt ballen sikkert i mål.

Da det skulle presses på for en utligning gjorde hjemmelaget kort prosess og drepte spenningen i kampen med nok en scoring. Kun minutter etter reduseringen kjørte de en kontring som endte med nok en scoring bak Øvretveit i SF-buret.

Dermed endte det med cup-exit allerede i 2.runde denne sesongen.

Kampfakta

2.runde NM
FK Ørn-Horten - Sandefjord Fotball 3-1 (0-0)
Lystlunden Stadion
Tilskuere: 850
Dato: 24. mai.

Mål: 1-0 Lasse Bransdal (54’), 2-0 Bransdal (56'), 2-1 Pèter Kovàcs (86'), 3-1 Artan Brovina (90')

Gule kort: Kastrati, Shamohammad (SF)

Ørn-Horten (4-4-2): Jorge Viera - Torgeir Fredriksen, Thomas Knutsen, Håvard Hettervik, Trym Bergan Solli - Olaves Fuglem (Artan Brovina, 71'), Alen Patros (Alex Krawiec, 81'), Adnan Hadzic, Thomas Utter Jensen - Niklas Haakenstad (Joachim Hoff, 66'), Lasse Bransdal

Sandefjord Fotball (3-4-3): Øystein Øvretveit – El-Hadji Gana Kane, Alexander Gabrielsen (Abdoulaye Seck, 36'), Mats Holt - Elliot Kebbie, Håvard Storbæk, Sabawon Shamohammad, Herman Nilsen Solberg - Håkon Lorentzen, Flamur Kastrati (Peter Kovacs, 46'), Erik Mjelde (Pau Morer, 57')