ØHIL 2 mot SF Kvinner 4-2

Emma Haugen scoret sitt første mål i SF-drakta

Det ble en helsvart dag på DnB Arena Hosle i Bærum for SF Kvinner med tap og en skadet kaptein, Emilie Finnevolden som er ute i minimum 5 uker. På en slik dag var det veldig gøy at Emma Haugen scoret sitt første mål i SF-trøya. Vi håper det blir flere.

Det er alltid vanskelig å møte 2. lag da de hele tiden stiller med forskjellige spillere. ØHIL har mer enn 700 spillere i klubben og en stor rekruttering på jentesiden. Så med en bred tropp stilte ØHIL med en spillende og godt forberedt spillergruppe. Vi stilte i 1-4-3-3 formasjon på en liten, men flott kunstgressbane. Begge lag forsøkte å etablere eget spill og det var ØHIL som kom best i gang. Etter 15. min spill gikk ØHIL opp i ledelsen 1-0. Det gikk ikke mange minuttene før vi fikk straffe som Sofie Taule satte sikkert i mål. I det 33. minutt tok ØHIL igjen ledelsen ved samme spiller, Elisabeth Berg Ødegaard.

Rett før pause var det stor glede i SF leiren når Emma Haugen scoret sitt første mål i SF-trøya, og på måltavlen stod the 2-2.

Det ble veldig store rom på midtbanen som gjorde at det ble en tung kamp for midtbanen vår. I kombinasjon med tøffe fysiske dueller og en stygg skulderskade på vår kaptein Emilie Finnevolden mistet vi grepet om kampen og ti minutter før slutt gikk ØHIL igjen opp i ledelsen 3-2. Jentene tok ut det siste og jaget en ny redusering, og gleden var stor når vi trodde fellingen av Lykke var innenfor 16-meteren og straffe ble dømt. Etter at dommeren fikk pratet med linjedommer ble forseelsen korrigert til rett utenfor og frisparket fikk vi ikke omgjort til mål. ØHIL spilleren som felte Lykke fikk dagens andre gule kort og dermed rødt kort. Vi trykket på for å få til en utligning, men fem minutter før slutt kontret ØHIL og scoret 4-2 som også ble sluttresultatet.