Ny seier i Eliteserien

(Sandefjord Fotball - Kristiansund BK 2-0) Guttane vant komfortabelt 2-0 hjemme mot Kristiansund og tok sin andre strake seier i Eliteserien.

Det var duket for sesongens andre hjemmekamp på Komplett Arena 2.påskedag. På motsatt banehalvdel ventet fjorårets seriemester i OBOS-ligaen, Kristiansund. Lars Bohinen valgte å stille med samme laget som tok tre poeng mot Vålerenga på Ullevål Stadion forrige helg.

Jevn start på kampen

Gjestene sto for kampens første sjanse etter 6 minutter. Innkastet til Christoffer Aasbak falt til slutt ned i beina til Aliou Coly, men Ingvar Jónsson fikk raskt kontroll på situasjonen.

Åpningen på kampen var jevn og sjansefattig. Håvard Storbæk kjempet til seg ballen ute på siden, men Sean McDermott var våken og plukket ballen ved første stople.

Etter 32 minutter fikk guttane en god mulighet til å gå opp i ledelsen. Joackim Olsen Solberg slo et hardt innlegg inn i sekstenmeteren. Ballen gikk via hodet til Storbæk før den til slutt endte i beina til Elliott Kebbie på bakre stolpe, men engelskmannen fikk ikke til en skikkelig avslutning.

Lagene gikk til pause med 0-0. Det var en omgang hvor begge lagene hadde hver sin periode, men det ble ikke skapt de helt store mulighetene til å ta ledelsen.

Kastrati scoret sitt første på Komplett Arena

Ti minutter etter hvilen var vi farlig frempå. William Kurtovic spille Pao Morer helt fri ute på venstrekanten. Spanjolen dro seg innover i banen før han avsluttet fra omlag tjue meter. Skuddet gikk like utenfor målet til McDermott.

Markus Naglestad ble byttet inn for Kebbie etter 55 minutter. Nysigneringen fra Fram Larvik trenger bare et minutt på å skape en farlig målsjanse. Spissen fikk avsluttet like utenfor sekstenmeteren. Skuddet var godt, men en Kristiansund-forsvarer fikk blokkert ballen ut til en corner.

Flamur Kastrati ble lagt ned i feltet etter 66 minutter, og dermed ble det straffespark. Straffen tok Kastrati selv, og toppscoreren var sikker som banken fra ellevemeteren da han satte inn sin fjerde scoring på like mange kamper.

Annonse:

Sødlund avgjorde kampen

Joackim Olsen Solberg fosset fremover i banen etter 66 minutter. Innlegget gikk videre til Markus Naglestad som ikke fikk stokket beina skikkelig, og dermed fikk Kristiansund-forsvaret klarert.

Pao Morer dro seg fordi to mann like utenfor Kristiansunds sekstenmeter før han fikk til en god avslutning på mål. McDermott vartet opp med en fin beinparade og fikk slått ballen ut til corner. På den påfølgende corneren doblet André Sødlund ledelsen etter 78 minutter.

Joackim Olsen Solberg slo et hardt innlegg like foran mål. Etter litt klabb og babb inne i feltet fikk Sødlund hamret ballen i nettmaskene bak en sjanseløs Kristiansund-keeper.