Nærmer seg folkets spiller

Sandefjord Fotball nærmer seg en løsning for å få spissen Markus Naglestad til klubben.

Fram-spissen Markus Naglestad har tidligere i måneden trent med klubben og spilte en omgang i treningskampen mot Stabæk for et par uker siden. 

Klubben har jobbet hardt de siste ukene for å få på plass finansieringen rundt den 25 år gamle målscorerer og har i den forbindelse gått ut med en innsamlingsaksjon for å få på plass folkets spiller. 

Trenger kr 250.000

- Vi ser at det er interesse for å bidra og det er vi veldig glad for. Vi trenger fortsatt kr 250.000 for å lande helheten rundt Markus, forteller daglig leder Per Ketil Berg til hjemmesiden. 

Det har vært mye snakk om spiss i vinter og Berg understreker at det allerede er tre spisser i troppen, men at det har vært et ønske om å få på plass en fjerdemann. 


- Jeg håper dette går i orden

Etter torsdagens trening i Bugården tok hjemmesiden en prat med Naglestad som var tilbake på trening med guttane. 

- Jeg har veldig lyst. Jeg trives godt på trening og det hadde vært veldig gøy, svarer Naglestad på spørsmål om en mulig overgang til Sandefjord Fotball. 

Supportere av klubben har ikke vært bortskjemt med scoringer i vinter og Naglestad forteller at han personlig ikke har gått fem kamper på rad uten å score. 

KLIKK HER FOR Å BIDRA TIL FOLKETS SPILLER

- Jeg skal ikke si at jeg vil komme her som en frelser og bøtte inn. Scorer man ikke på fem kamper og ikke har så mange sjanser, så er det nok ikke bare spissene det står på. 

- Det sitter nok dypere enn det. Vi må jobbe med oppbyggingen i flere faser av spillet for å gi spissene gode vilkår og noe å jobbe med, svarer Naglestad.


Annonse fra Eliteserien: