Tap mot Viking

Det var duket for norsk motstand i andre kamp på Marbella. Denne gang mot laget fra Stavanger. Kampen endte 2-0 til Viking

Dette skrev vi før kampen:

Vi er klare for en ny kamp nede i de varmere strøk. På motsatt side står Viking klare til dyst. Viking som satte seg på flyet tidlig lørdag morgen, og skal tilbringe 1 uke her nede.

Fra kampen mot Nomme Kalju, så er det kun Herman Solberg Nilsen, Tito, Marius Høibråten og Fellah som er helt uaktuelle. Resterende skal være klare til å få noen minutter på dagens kamp.

Kampen streames direkte på SB.no, så følg med!

Sandefjord Fotball - Viking (0-0) 0-2

Sandefjord startet kampen med et friskt pust, og var det klart beste laget i 1.omgang. Viking så ut som ble slitne, og vi fikk lov til å spille mye ball som vi ønsket. Selv om vi hadde ballen mye, så kom vi aldri til de store sjansene.

Dermed går vi til pause på stillingen 0-0

Etter pausen, så kommer Viking mere med i kampen og det ser nå ut som det er SF som har slitne bein. Personlige feil, unødvendige valg fører til muligheter for Viking. Etter 52.minutter så sitter scoringen som sender Viking opp i ledelsen som kommer ut av ingen ting.

Etter 67.minutter spilt så har Viking spilt seg fri på SFs venstreside, og slår den inn i 16-meteren. Der står Tommy Høiland og kan sette den enkelt i mål. Kampen ender dermed 0-2 til Viking på Estadio de Marbella en Mandag formiddag.