Mjelde signerte ny kontrakt

Erik Mjelde har skrevet under på en ettårskontrakt med Sandefjord Fotball.

I sesongavslutningen hjemme mot Molde ble han byttet inn til sin kamp nummer 200 for klubben. Nå er Erik Mjelde klar for en ny sesong i Sandefjord Fotball. 

- Erik er en av de mest profesjonelle spillerne jeg har jobbet med. Han er dedikert og har et profesjonelt tankesett som alle andre kan lære av, sier hovedtrener Martí Cifuentes om Mjelde.

Erik Mjelde under en kamp mot Stabæk tidligere i år. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Erik Mjelde under en kamp mot Stabæk tidligere i år. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

- Det er ikke bare lederegenskapene og erfaringen vil bli viktige for oss den kommende sesongen. Han har også en forståelse på banen som gjør at han kan brukes i flere roller. Han er har alt det være yngste spillere bør se etter for å bli profesjonelle spillere. Vi er veldig glade for å fortsatt ha han med på laget vårt, forsetter hovedtreneren. 

Erik Mjelde er også storfornøyd og ivrig etter å komme i gang med en ny sesong. - Jeg er veldig glad for å skulle spille ett år til i Sandefjord Fotball. Jeg trives kjempegodt i klubben og byen. Vi har et spennende lag akkurat nå og jeg har stor tro på opprykk. Det vi viste denne høsten med det nye trenerteamet var veldig bra og ser veldig bra ut for fremtiden, sier Mjelde. 

Annonse fra Obos-ligaen: