Martí: - Reaksjonen har vært topp

Etter en snau uke i klubben ser Martí Cifuentes flere lyspunkter foran sin første kamp som Sandefjord-trener.

Spanske Martí Cifuentes har såvidt rukket å flytte inn i hvalfangerbyen før den første utfordringen, i form av Haugesund, venter på søndag.

35-åringen ser derimot fram til kampen og kan fortelle om en meget god treningsuke i strålende juni-vær.


- Jeg er stolt over å være her og positivt overrasket over energien i spillergruppa, forteller SF-treneren.

Til tross for en tøff periode den siste måneden roser Cifuentes spillerne for instillingen de har vist siden han tok over roret.

- Engasjementet til gutta har vært veldig høyt og de har lyst til å jobbe hardt for å snu denne situasjonen. Selv om vi ikke har kjent hverandre så lenge føler jeg at reaksjonen fra både spillere og støtteapparatet har vært helt topp, sier Cifuentes.

- Bedre enn forventet

Før katalaneren kom til klubben hadde han gjort en grundig sjekk av både tidligere kamper og spillermateriell generelt. Men etter et par treninger har førsteinntrykket forandret seg for den tidligere juniortreneren i AIK.

Annonse:

- Nivået har vært bedre enn det jeg så på forhånd. Dermed fikk jeg en god bekreftelse på at det var riktig å komme hit, sier Barcelona-mannen.

Til søndagens kamp mot Haugesund er han klar på at vi kommer til å se et godt forberedt SF-lag. Cifuentes framhever også viktigheten av å beholde engasjementet som har vært på de siste treningene.

- Vi skal prøve å være modige, det er det vi oppfordrer dem til å være, for det er lov til å gjøre feil i fotball. Jeg tror også at den energien vi har nå kommer til å være enda sterkere på søndag, for spillerne kommer til å vise at de har jobbet hardt, avslutter den nye sjefen på sidelinjen.

Annonse fra Eliteserien: