Knepent tap mot Rosenborg

(Sandefjord Fotball - Rosenborg Ballklub 0-1) Etter en jevn og tett kamp var det til slutt Jonathan Levi som ble forskjellen på lagene, med sin scoring syv minutter før slutt.

Til tross for flere brukbare muligheter fant aldri Sandefjord veien til nettmaskene mot Rosenborg. Trønderne på sin side var tålmodige og fikk sitt mål ved Jonathan Levi i det 83. minutt.

Førsteomgang skulle bli sjansefattig og tam affære, med to lag som ved de felste anledninger nullet hverandre ut.

Etter 17 minutter skulle guttane få sin første sjanse. Ved hjørnet av 16-meteren fikk Flamur Kastrati tid og rom, men skuddet fra norsk-kosovaren  ble bokset ut av André Hansen i buret.

Rosenborg skulle deretter få to muligheter på rappen, men trønderne maktet ikke å få noe ut av skuddene til Mike Jensen og Levi.

Resten av omgangen skulle så bli en transportetappe, stillingen 0-0 stod seg til sidebytte.

Q43A5183
(Foto: Torstein Flåm)

RBK mer med

I andreomgang virket trøndern hakket vassere, og Nicklas Bendtner kom seg ganske raskt til en dobbeltsjanse uten at det skulle resultere i mål.

Deretter skulle det ikke skje mer spennende enn en trippel kortleveranse fra dommer Trygve Kjensli før Jensen slo inn fra dødlinja. Foran mål fikk Emil Pálsson halset ballen unna i siste sekund.

Så ble Pau Morer kastet innpå og det skulle ikke ta lang tid før ting begynte å skje. Spanjolen fikk nemlig raskt muligheten etter et frispark, men kula fløy et par meter over mål.

Etter den påfølgende corneren fikk også Enric Vàlles prøve seg, denne gangen enda nærmere enn sin landsmann, men heller ikke den avslutningen ville i mål.

Syv minutter før slutt skjærte Levi inn i banen fra sin kantposisjon, og svensken traff godt ned i høyre krok. Flere mål enn det skulle det ikke bli, og SF gikk på et meget knepent tap etter lenge å ha spilt jevnt med de regjerende mesterne.

Neste mulighet for Martí Cifuentes & co blir dermed førstkommende søndag når en tur til Haugesund er hva som venter.