Klarte ikke score mot KBK

(Kristiansund BK - Sandefjord Fotball 1-0) Guttane skapte lite og slapp inn ett mot Kristiansund BK på La Manga.

Etter treningskampen som endte med tap for Tromsø sist, var guttane klare for å vise seg fra en bedre side mot Kristiansund BK.

I sterk vind på La Manga var det en jevnspilt kamp. Hovedtrener Lars Bohinen hadde gjort flere endringer på laget fra forrige treningskamp.

Keeper Øystein Øvretveit vartet opp med en god redning må KBKs største sjanse i første omgang.

TAPTE: Enric Vallés i kamp mot KBK. (Foto: Anders Hoven, Digitalsport)

Joackim Olsen Solberg svingte også inn en farlig dødball like før pause, men ingen fikk hode på frisparket.

I andre omgang scoret KBK kampens eneste mål i det 67.minutt. De mørkeblå fikk frispark fra skrå vinkel rett utenfor 16-meteren og Aasbak satt ballen direkte i mål.

Guttane hadde mye av banespillet og forsvarte seg godt i store deler av kampen, uten at de klarte å skape noen virkelig store målsjanser.

Dermed endte treningskampen på La Manga med 0-1 tap for Kristiansund BK.