Disse starter mot Dinamo Brest

ALBIR: Se laget som starter treningskampen mot Dinamo Brest mandag kl. 16.00.

Laget: Ingvar Jónsson - El Hadji Gana Kane, Christer Reppesgård Hansen, Kevin Jablinski - Elliot Kebbie, Håvard Storbæk, Thomas Kind Bendiksen, Pau Morer, André Sødlund - Erik Mjelde, Flamur Kastrati

Innbyttere: Øystein Øvretveit, Mats Holt, Abdoulaye Seck, Péter Kovács, Håkon Lorentzen, Sabawon Shamohammad, Joackim Olsen Solberg

Dette skrev vi før kampen

Treningsleiren i Spania går mot slutten og mandag venter hviterussisk motstand for guttane i Albir. 

Hovedtrener Lars Bohinen forteller til hjemmesiden at det har vært en bra og viktig treningsleir for laget. Resultatene i treningskampene har ikke vært bra, men progresjonen i treningsarbeidet har vært som trenerapparatet har vært ute etter. 

Trent mye offensivt

Under den første uken på La Manga var fokuset på kampene mot Tromsø og Kristiansund. Onsdag dro guttane videre til Albir der Bohinen forteller at laget har jobbet med det offensive.

- Vi har trent mye offensivt, hvertfall i midtbaneleddet. Hvordan vi skal spille oss ut bakfra og i midtbaneleddet.

- Så gjenstår siste tredjedel som vi skal jobbe med videre. Det har vært hovedfokus i tillegg til tempo og fitness, sier Bohinen. 

Mjelde og Kastrati på topp

Mandag skal guttane møte Dinamo Brest som til daglig spiller i den hviterussiske toppdivisjonen. Bohinen forteller at Erik Mjelde og Flamur Kastrati skal starte på topp og at det vil bli en del bytter også i mandagens treningskamp.

PÅ TOPP: Flamur Kastrati og Erik Mjelde starter på topp mot Dinamo Brest.
PÅ TOPP: Flamur Kastrati og Erik Mjelde starter på topp mot Dinamo Brest.

- Det blir spennende å se Mjelde og Flamur starte og se hva de kan utrette sammen på topp.

- Jeg håper å få brukt alle spillerne, så vi kommer til å gjøre en del bytter, sier Bohinen som videre sier at mars vil bli brukt til å spisse laget.


Annonse fra Eliteserien: