Kastrati banket inn mål

ALBIR: I lett duskregn gjennomførte Flamur Kastrati og guttane en hard treningsøkt på La Nucia i Albir fredag formiddag.

Annonse:

I lett duskregn gjennomførte guttane en hard treningsøkt på La Nucia i Albir fredag formiddag. Økta ble avsluttet med en spill på kortbane, der det måtte avgjøres på straffer for å kåre en vinner etter fire kamper.

Flamur Kastrati forsøkte å skjule skuffelsen etter at laget hans tapte straffesparkkonkurransen. Spissen dunket inn mål etter mål under kampene og stod også først i køen når straffene skulle tas.

- Vi tapte på straffer. Det var en som slo en veldig dårlig straffe, men jeg skal ikke nevne navn, sa Kastrati etter at det hele var avgjort.

Terpet på avslutninger

Angriperne og flere midtbanespillere fikk terpet på mye avslutninger i løpet av økta. Noe Kastrati likte godt.

- Spissene trenger sånt. Det er viktig for oss spisser å score mål og i dag synes jeg vi gjorde en veldig fin trening alle mann. Høy intensitet og det er sånn vi skal trene hele tiden.

Kastrati ble hentet til klubben i vinter og scoret i sine tre første treningskamper i blå drakt. På La Manga tok han lærdom av tidligere feil og sto over en av kampene der.

- Jeg har slitt litt med hamstring, og tidligere har jeg bare kjørt på. Da har jeg vært ute i seks uker, men nå velger jeg å bruke hodet.

- Jeg kan være veldig hard, men nå skal jeg være myk å si at jeg trengte to fridager for å restituere låret mitt, sier 25-åringen med en fortid i Aalesund og Strømsgodset.

Skal gi supporterne festfotball

Kastrati sier videre at fansen ikke trenger være bekymret selv om laget ikke har scoret i de to siste treningskampene.

- Jeg synes de skal komme på kamp og heie på oss, så skal vi gi dem festfotball, avslutter Kastrati.

Mandag kl. 16.00 spiller guttane treningskamp mot det hviterussiske laget Dinamo Brest i Albir. Tirsdag vender de hjem til Norge.


Annonse fra Eliteserien: