Ranheim-kampen utsatt

Det som skulle være sesongens første hjemmekamp er nå utsatt til onsdag 11. april klokken 18.30.

Søndag spiller guttane serieåpning i Eliteserien borte mot Molde. Neste helg var det oppsatt sesongens første hjemmekamp på Komplett Arena. Etter planen skulle Ranheim være motstander søndag 18. mars. 

Kampen mot Ranheim er nå utsatt til onsdag 11. april klokken 18.30.


Ekstraordninær værsituasjon

Grunnen til utsettelsen er den ekstraordinære værsituasjonen. - Bakgrunnen er den ekstraordinære værsituasjon med mye snø på arenaene og dårlige værutsikter. Basert på situasjonen i dag og værutsiktene er det en betydelig risiko for at kampene ikke kan gjennomføres som planlagt. I runde 1 går alle kampene på kunstgress, mens naturgressbanene tas i bruk i runde 2. Der er utfordringene noe større. Etter en totalvurdering, basert på tilbakemeldinger fra klubber og befaringer, har NFF valgt å utsette to kamper allerede i dag, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn. 

Fornøyd med avgjørelsen

Daglig leder i Sandefjord Fotball var fornøyd med avgjørelsen til NFF. - Det er veldig bra at det ikke blir kamp her 18. mars. Forholdene her har vært veldig krevende lenge og vi har forsøkt å få den klar. Noe som er veldig vanskelig å få til, sier Berg. 

Det betyr at etter serieåpningen mot Molde på søndag, vil en ny bortekamp mandag 2. april mot Start bli lagets neste. Søndag 8. april mot Stabæk vil nå bli sesongens første hjemmekamp på Komplett Arena. 

Førstkommende fredag blir det uansett Kick Off innedørs på James Clark. Der vil laget og de nye draktene bli presentert. Mer om Kick Off 2018 kan du lese her.  

Annonse fra Eliteserien: