Holmen Johansen: - Jeg er skikkelig gira på å ta den plassen

Eirik Holmen Johansen (25) håper å vokte buret når Eliteserien sparkes i gang om tre uker.

Torsdagens treningskamp mot Strømsgodset endte med klart tap. Etter fredagens restitusjonsøkt tok vi en prat med keeper Eirik Holmen Johansen. 

- Vi har trent mye og hatt doble økter her nede på Marbella. Det bar litt preg av det på kampen i går. At vi ikke står hele løpet ut, sa Holmen Johansen til hjemmesiden. - Vi ble maksimalt straffet for våre personlige feil og scoret ikke på våre egne sjanser. Da vinner vi ikke fotballkamper, fortsetter han. 


Selv om det har blitt en del mål i mot under oppkjøringa er den to meter høye mannen fortsatt glad for å være tilbake i Sandefjord. 

Om tre uker kan Holmen Johansen få sin debut i Eliteserien. Noe som får han til å trekke på smilebåndet bare ved tanken. - Jeg føler jeg har gjort mye bra så langt i oppkjøringa. Det er selvfølgelig ting som må bli bedre på meg også, som på hele laget. Nå skal vi snart spisse kampformen og jeg er skikkelig gira på å ta keeperplassen.

Eliteserien sparkes i gang 11. mars mot Molde på bortebane. Onsdag spiller guttane en ny treningskamp på Marbella. Da møter de Bodø/Glimt kl. 16.00.

Annonse fra Eliteserien: