God høst i Raufoss

Forsvarsspiller Kevin Jablinski (21) er tilbake fra et vellykket utlån til Raufoss Fotball i høst.

- Jeg dro til Raufoss for å spille kamper på et høyere nivå enn andrelaget vårt. Jeg har spilt samtlige kamper siden jeg kom ditt og føler jeg var en god bidragsyter for dem nå i høst, forteller Kevin Jablinski som denne uken var tilbake på Komplett Arena. 

Sesongen til Raufoss ble avsluttet i forrige uke. Opprykksdrømmen gikk i grus da Notodden trakk det lengste strået i straffesparkkonkurransen om videre kvalifiseringsspill og et møte med OBOS-ligalaget Fredrikstad FK. - Vi var en "dark horse" i vår 2.divisjonsavdeling og kom ikke opp på andreplass før i siste runde. Da ble det to kvalifiseringskamper mot Notodden, hvor vi vant den første. Dessverre endte det som nevnt med tap til slutt, forteller Jablinski som kom til Raufoss i sommer hvor laget lå på 5. plass.

Jablinski forteller at høsten også har vært god for hans egen del. De gule og sorte holdt nullen i 6 av 11 kamper denne høsten. - Det har vært et lærerikt år. Jeg kom dro for å spille kamper og det fikk jeg gjort. Klubben tok meg godt i mot og var profesjonelt drevet. Jeg har kost meg og møtt mye bra folk. 

Telemarkingen venter fortsatt på sin debut i Eliteserien og gleder seg over å være tilbake på Komplett. - Det har vært en fin høst for meg i Raufoss. Jeg er glad for at Sandefjord lot meg få muligheten og nå er jeg klar får å komme hit å heve meg igjen, understreker Jablinski som ikke er spilleklar i blått før på nyåret igjen. 

Kevin Jablinski

  • Født: 26. mars 1996

  • Posisjon: Forsvar

  • Tidligere klubber: Fram Larvik, Odd, Urædd, Pors og Herkules

Annonse fra Eliteserien: