Før Odd på lørdag

Årets cupeventyr ble mye kortere enn planlagt og hovedtrener Lars Bohinen tar på seg skyld dagen etter tapet mot Ørn. - Jeg mente og trodde at laget vi tok ut skulle være bra nok for å slå ut et 3.divisjonslag. Laget ble for lett og det er hovedsakelig min feil. Samtidig er det sånn at det laget skal slå et 3.divisjonslag og det er beklagelig at vi ikke gjorde det, sier Bohinen etter torsdagens trening på Komplett Arena. 

Odd på lørdag

- Vi har et slagkraftig lag på lørdag mot Odd. Det som er viktig for oss nå er å få en bedre defensiv struktur og trygghet bakover igjen. Gjennom det skal vi utvikle det offensive spillet vårt, sier Bohinen som understreker at det defensive blir viktig mot et lag som Odd. Som spiller hurtig fotball i lengderetningen og er Norges nest beste lag for øyeblikket. 

Annonse:

Guttane har plukket med seg mange gule kort i starten av årets sesong og lørdag må Flamur Kastrati stå over med karantene. - Vi har fått for mange unødvendige gule kort, oppsummerer Bohinen. 

Erstatteren ser ut til å bli Erik Mjelde som er tilbake fra skade igjen. 

- Vi må reise oss og få tilbake det uttrykket vi hadde i det 8 første kampene i år. Vi skal være vanskelig å spille mot og bryte ned. Tett og kompakt som lag. Disiplin og løpskraft. Det mener jeg vi har, fortsetter Bohinen. 


Kurtovic: - Må opp på hesten igjen

- Det blir en spennende kamp mot Odd på hjemmebane. Vi har hatt tre svake kamper og håper på en seier nå, sier den lokale midtbanespilleren William Kurtovic.

Selv om det har vært et par tunge kamper nå håper Kurtovic å snu trenden så fort som mulig. Det er bare å komme seg opp på hesten igjen og ta neste mulighet som ligger foran dem. - Humøret i gruppa er godt, selv om vi tenker på det etter kampene selvfølgelig. Men det kommer nye kamper vi må fokuserer på, svarer Kurtovic på spørsmål om humøret i spillergruppa etter forrige kamp.


Sandefjord Fotball mot Odd har avspark lørdag kl. 18.00 på Komplett Arena.

Annonse fra Eliteserien: