FØR KAMPEN: NEST-SOTRA

Søndag KL 1500 står Nest Sotra på motsatt banehalvdel på Komplett Arena.

Søndag venter laget som har tatt 7 poeng på 5 kamper, og plasserer seg inn på en 7.plass før søndagens kamp. Nest Sotra fikk en tøff start på sesongen med tap hjemme mot Raufoss. Men laget har satt seg mer og mer, og fikk til en sterk 2-0 seier hjemme mot Ullensaker/Kisa i sist runde. 

Nå venter det nok en tøff kamp for Martí Cifuentes. Har gutta det som trengs til å ta 3 poeng?
Nest Sotra spilte forøvrig 1.runde i NM mot Frøya den 1.mai og vant kampen hele 6-1. SF gjorde flere endringer fra start mot FK Tønsberg samme dag, og fikk utnyttet troppen maksimalt. Nå gjelder det å finne toppformen, og slå sterkt tilbake i Obosligaen etter tre uavgjort-kamper på rad. 

Møt opp og hjelp guttane mot 3 poeng førstkommende Søndag kl 1500!

IMG_5546
Har Pontus Engblom stilt inn finsiktet før søndagens kamp mot Nest-Sotra?

Slik har det gått de siste 2 kampene mot Nest Sotra:

27.07.2014 Sandefjord Fotball vs. Nest Sotra 3 - 2
20.05.2014 Nest Sotra vs. Sandefjord Fotball 0 - 4

Litt om Nest Sotra:
Nest-Sotra Fotball ble stiftet i 1968, og holder til på en øy utenfor Bergen. Nest Sotra spiller hjemmekampene sine på Ågotnes Idrettsanlegg, som har en kapasitet på ca. 1500 tilskuere. Dem spilte sin første sesong i Obosligaen i 2014 etter å ha vunnet 2.divisjon med god margin. Dem har gjort mange grep på både spillerfronten og trenerfronten siden den gang.

De grønnkledde startet hjemme mot Raufoss i 1.runde og gikk på en 2-1 tap. Dette etter å blant annet ha fått rødt kort i det 90.minutt. Første seier kommer først i runde 3 da dem møter HamKam på hjemmebane. Scoringene kommer rett etter pausen av Lee Rochester Sørensen.

Etter 5 kamper så står altså Nest Sotra med 7 poeng, og +2 i målforskjell. Det er kun 2 poeng bak Pontus Engblom og resten av SF laget. 

Kampen vises direkte på Eurosport Player eller Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: