Før kampen mot Kristiansund

Etter midtukens forsmedelige tap er det et revansjelystent Sandefjord som tar i mot Kristiansund til kamp på Komplett Arena kl. 18.00.

Sist serierundes 2-1-tap for Ranheim er en saga blott, for nå er blikket vendt mot den tredje strake hjemmekampen når Kristiansund kommer på besøk.

Nordmøringene har fått en ganske lignende start som SF på årets Eliteserie da begge lag har fire poeng etter èn seier, ett uavgjort og to tap.

Første serierunde endte med et knepent 1-0-tap hjemme mot Vålerenga, før "Uglan" spilte seg til et meget sterkt 2-2-resultat mot Rosenborg på Lerkendal.

Deretter kom lagets første seier for sesongen da Lillestrøm ble beseiret 2-1 på Kristiansund Stadion, men i fjerde runde ble det nok et 1-0-tap da de marineblå gjestet Brann.

Til tross for den like poengsummen som Sandefjord befinner Christian Michelsens menn seg på en 10. plass på grunn av bedre målforskjell (4-5).

Stoppet trenden sist

På de åtte gangene lagene har møttes var faktisk fjorårets 2-0-seier på hjemmebane av ekstra betydning. Det var nemlig SF sin første triumf over KBK siden sammenslåingen deres i 2003.

Mens tre av oppgjørene har endt med uavgjort, har Kristiansund gått seirende ut i de fire resterende kampene. 

Sist kamp mellom de to endte med 3-2 til Mikkelsens gutter etter et forykende oppgjør i nord-møre. Daouda Bamba og Torgil Gjertsen sørget for 2-0-ledelse etter halvtimen spilt, men Flamur Kastrati og El-Hadji Gana Kane brakte balanse tilbake i regnskapet.

Det varte derimot ikke lenge da Sverre Økland utliknet få minutter etter Kanes nettkjenning.

Kun skader i hjemmeleiren

Om man ser på skadesituasjonen til de to lagene er det kun Magnus Powell som har noe å ta hensyn til.

Emil Pálsson er nemlig fortsatt ikke helt kampklar etter leggskaden han pådro seg i vinter, mens Pau Morer venter på at lyskeskaden fra Stabæk-kampen skal bli leget.

I KBK-leiren er det derimot lite å bekymre seg over da både Liridon Kalludra og Torgil Gjertesen er tilbake etter sine skadeavbrekk. Duoen er foventet å være med i troppen til kveldens kamp.

Annonse fra Obos-ligaen: