Før kampen i Bergen

På fotballens nasjonaldag møtes Brann og Sandefjord Fotball til dyst på Brann Stadion.

Med to strake seire i bagasjen setter nå hovedtrener Lars Bohinen og hans mannskap kursen mot Bergen. På fotballens nasjonaldag venter et fullsatt Brann Stadion og oppgjøret mot 3. plassen i Eliteserien, SK Brann. 

Bohinen: - De må vinne

- Vi kan gå inn i kampen uten høye skuldre. Vi har ikke levert over evne, men over andres forventning. Vi har fortsatt en del å gå på, sier Bohinen til hjemmesiden dagen før avreise Bergen. 

Bohinen sier videre at man går inn til kampen vel vitende om at man er "underdogs" før kampen. Senest på lørdag slo bergenserne Molde hele 4-1 på Stadion. - De må vinne. Det forlanger hele stadion og byen. Det er også en forventning om at de skal kjøre over oss. Vi må absorbere det trøkket som kommer og prøve å sette sjansene våre, smiler Bohinen.

Dagen før kampen melder Brann at det er solgt over 16.000 billetter til kampen. - Jeg håper det er ekstremt motiverende for gutta mine. At det gir dem en tenning og spenning i kroppen som gir det lille ekstra, sier hovedtreneren. 


Vallès: - En av de største kampene i år

- Det er en av de største kampene denne sesongen. Vi gleder oss til å spille foran et utsolgt stadion og på fotballens nasjonaldag her i Norge. Vi er i god form og klare til å gi Brann kamp i morgen, sa midtbanespiller Enric Vallès etter mandagens trening på Komplett Arena. 

Spanjolen var tilbake mot Haugesund etter et par uker på sidelinjen. - Jeg er tilbake og føler meg bra. Vi spilte en solid kamp på lørdag og jeg skal gi alt for at vi får en ny god opplevelse i morgen, fortsetter Vallès.


Annonse fra Eliteserien: