Fevang: - Vi møter et skadet dyr

Dette blir en helt annen kamp enn Sarpsborg-kampen sier assistenttrener Geir Ludvig Fevang før søndagens oppgjør mot Tromsø på Alfheim.

Seieren mot Sarpsborg 08 er historie og nå venter en ny hard kamp i Eliteserien. Tromsø er søndagens motstander på Alfheim Stadion.

Annonse:

- Det er en helt annen kamp enn Sarpsborg-kampen og det er tradisjonelt veldig tøft der oppe, sier assistenttrener Geir Ludvig Fevang. Tromsø har slitt den siste tiden og det er uro i gangene oppe på Alfheim sier Fevang og legger til. - Vi må anta at vi møter et skadet dyr som er uforutsigbart og som nok vil gå hardt på oss i starten. Klarer vi ri av det eller eventuelt sette like hardt press på dem. Da tror jeg vi er et bedre lag enn dem. 


Bindia: - Vi må ha den samme positive energien

Victor Demba Bindia og Pau Morer skal gå ut med den samme positive energien som de har vist de siste kampene for å få med seg et resultat fra Tromsø på søndag.

- Vi drar til Tromsø for å få med oss et resultat og vi må ta med oss den positive energien vi har hatt de siste kampene. Vi har hatt tid til å bli klare etter forrige kamp så det kommer til å bli bra, smiler Bindia som er i god form og har mye energi som han selv sier. 


Annonse fra Eliteserien: