Fevang: - Vi kjører på

Guttane var igjen samlet når de torsdag gjennomførte årets første fellesøkt i Fix Arena.

Torsdag formiddag ledet Geir Ludvig Fevang troppen gjennom årets første treningsøkt. På grunn av været ble økta flyttet til Fix Arena i Tønsberg. 

Fevang: - Gleder meg til en endelig avgjørelse

- Det var godt å komme i gang. Det har vært en lang reise hit med mye forskjellig som har skjedd. Både for oss trenere og spillerne er det godt å komme i gang, sa konstituert hovedtrener Geir Ludvig Fevang etter torsdagens trening. 

Fevang understreker at guttane kjører på selv om det ikke er noen permanent løsning på plass riktig enda. - Vi kjører på sånn som det er nå. Vi trener inn mot en ny sesong, som er veldig spennende. Ikke vanskelig. Bare gøy og spennende. Positivt. Jeg gleder meg til det blir tatt en endelig avgjørelse og så kjører vi på imens, avslutter Fevang. 


Holmen Johansen var tilbake i blått

Begge nykommerne Emil Pálsson og Eirik Holmen Johansen var også på plass og gjennomførte den halvannen time lange treningsøkta i Fix-hallen.

- Det var veldig hyggelig å møte gutta og veldig deilig å være i gang igjen, sa Eirik Holmen Johansen som sammen med Jesper Granlund var keeperne på torsdagens trening. Ingvar Jónsson pådro seg som kjent et leggbrudd i siste seriekamp forrige sesong og er ikke tilbake riktig enda. 


Grorud: - Spillergruppa er helt rolige på trenersituasjonen

Også kaptein Lars Grorud var glad for å være tilbake. Kapteinen har slitt med sykdom de siste dagene og var derfor ikke med på hele treningsøkta.

Grorud forteller at han og spillergruppa er helt rolig på trenersituasjonen nå etter at det ble kjent at Lars Bohinen gikk til Aalesund like før jul. - Det var litt overraskende at Lars (Bohinen) stakk. På en annen side kanskje ikke så overraskende. De gutta som har tatt over nå har vi full tillit til og det kommer til å gå veldig bra, understreker Grorud. 


Annonse fra Eliteserien: