Erfaring + unge talenter betyr en spennende fremtid for SF Kvinner

Her er målscorerene Maren Knudsen og Frida T. Olafsen avbildet etter 3-0 seieren over Stathelle. Maren øser av sin erfaring til unge, lokale jenter som blomstrer i SF trøya. En spennende kombinasjon.

Det var ekstra gøy at Frida som kom fra Runar (og Fevang) i sommer like gjerne scoret to mål når hun første skulle score sitt første mål i SF trøya.

Hovedtrener Melissa Wiik oppsummerer kampen slik "En tålmodighetsprøve av en kamp. Vi hadde mye ball, men manglet litt i siste tredjedel. Hadde noen gode sjanser som vi ikke satte, og burde også fått et par straffer. Men jentene leste kampklima bra og utvover i matchen skapte vi sjanse etter sjanse med mange fine kombinajsoner og varierende spill. En sterk kamp av samtlige spillere. Alle spillere i alle ledd leverte høy klasse. En stabilitet og kontinuitet som blir svært viktig for laget fremover. Igjen må vi hylle alle innbytterene som er med å skape enda mer trykk fremover i Sofie Igelkjøn, Emily Anvik og Frida Olafsen. Og sistenevnte med hennes to første scoringer for SF, og som viser at hun har nese for mål. Og Michelle som kommer inn som keeper med ro, og Maren Norøm som viser god rutine og spillerforståelse fra sin stopperplass. Maren som nå forøvrig reiser på folkehøgskole, men som heldigvis likevel vil klare å hjelpe oss i høst. En veldig vilktig spiller som helt fra starten har bidrar sterkt til at vi er der vi er idag".

Vi stilte med følgende lag:

Hannah Wulfsberg

Kristine Bø Andersen
Ingrid Ask Andreassen
Emma Haugen
Yalda Shams

Maren Knudsen (52)
Sofie Taule
Emilie Finnevolden (K)

Tuva Tomren Malmberg
Hanna Celius
Lykke Mørken Johnsen

På benken hadde vi Michelle Kruge Bjerke, Maren Norøm, Sofie Igelkjøn, Frida T. Olafsen (71, 73), Emily Anvik og Melissa Wiik!

Neste kamp er lørdag 24. aug. kl. 15.00 mot Øhil 2 på Komplett Arena. Kjøp billett her og hei jentene frem til ny seier!

Følg jentene på Facebook og Instagram!

Annonse fra Eliteserien: