Engblom: - Det blir spennende

Pontus Engblom ser fram til å møte gamle lagkamerater når Strømsgodset og Marienlyst står for tur på søndag.

Den svenske spissen Pontus Engblom, som har vært i blant andre AIK, GIF Sundsvall, Haugesund og Sandnes Ulf, tilbrakte i fjor sesongen i Strømsgodset uten at det ble umiddelbar suksess der.

Hittil i år har derimot ting klaffet mer for "sundsvallaren" som allerede har nettet tre ganger for SF, og det er en spent Engblom som nå gleder seg til søndagens kamp.

- Det skal bli kult, sier angriperen.


- Jeg fikk jo en treningskamp mot de på Marbella, men nå i serien blir det annerledes. Det blir en spennende kamp på Marienlyst og forhåpentligvis kan vi få noe ut av det.

Med 18 kamper for Godset i kalenderåret 2017 er svenksen klar på at det ikke blir en lett kamp mot tidligere lagkamerater.

- Alle vet at det er en tøff bortekamp, de pleier som regel å være gode der (Marienlyst, red. anm.) og kommer med mange folk framover. De er også et lag som behøver poeng så det blir en viktig kamp for begge lag, forteller Engblom.

- Må komme til mer skudd

Sandefjords nummer 15 er klar over problemene som har vært foran mål i de siste kampene, og setter raskt fingeren på hva han og lagkameratene skal foreta seg.

- Vi må komme til flere avslutninger og ta mer sjansen enn hva vi har gjort, sier toppscoreren fra OBOS-ligaen i både 2015 og 2016.

- Til syvende og sist handler det om at vi må tro på det. Når vi kommer inn i farlige soner for motstnaderlaget må vi tørre å prøve oss.

Annonse fra Eliteserien: