Dramatisk oppgjør på Marienlyst ender med 3 poeng!

Søndagens kamp mot Strømsgodset ble en kamp som kommer til å sette lenge i minne. Se høydepunkter fra dagens oppgjør.

For en kamp, for en dramatikk og for en spenning vi ble vitne til på Marienlyst Stadion i det som var den 13.serierunden av Eliteserien 2020.

Det hele startet i 6.minutt. Vidar Ari Jonsson legger en presis corner fra høyresiden som treffer pannebrasken til Rufo og banker den i mål. Dermed en drømmestart på gårsdagens kamp. Etter 18.minutter utligner Strømsgodset til 1-1 ved Johan Hove. Rett før pause går vi opp i ledelsen igjen ved en herlig heading fra Sivert Gussiås. Dermed kan vi gå til pause med en ledelse.

Andre omgang starter, og vi får to scoringer mot oss umiddelbart. Etter 54.minutter står det dermed 3-2 til vertene. 10 minutter senere får vi straffespark, etter at Sivert blir dratt ned inne i feltet. Den setter han trygt og kaldt i mål. Dermed 3-3!

På overtid av overtid, så er det store sjanser i begge ender. MEN! George holder i ballen på høyresiden, og finner den hjemvendte sønn Kristoffer Normann Hansen. Kri får vendt opp, og får tryllet ballen forbi keeper og vi kan juble! Vi tar med oss 3 poeng hjem til Sandefjord, og klatrer på tabellen.